Συνάντηση με Αυγενάκη, για τα τηλεοπτικά της SL2

19

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς και με το Υπουργείο Οικονομικών, με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague 2, προανήγγειλε η ΕΠΟ.

Η πλευρά της Ομοσπονδίας, θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, και με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, με σκοπό να βρεθεί λύση στο θέμα που κρατάει «στο ψυγείο» τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει τα εξής:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε διεξοδικά το θέμα της συνεχιζόμενης αναστολής της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εκφράζει την συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, προς τα σωματεία της SL2 και τους ποδοσφαιριστές τους.

Εκφράζει επίσης της ανησυχία της για τις επαπειλούμενες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των εθνικών πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό για θέματα Επικοινωνίας κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με στόχο την επίτευξη συναινετικής λύσης και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της κατηγορίας αυτής»