Λεοζίνιο-Περόνε:Θα περιμένουμε μέχρι τις 28/12

95

Λεοζίνιο-Περόνε:Θα περιμένουμε μέχρι τις 28/12. Λεοζίνιο και Περόνε είναι δύο εκ των πιο ποιοτικών παικτών της ομάδας, συγχρόνως και εκ των περισσότερων απαραίτητων ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες για κατάθεση προσφυγής, κανείς εκ των δύο δεν προχώρησε σε τέτοια κίνηση. Αμφότεροι ήταν σαφείς προς τον ατζέντη τους, Βέλα Τζούνιορ.

«Είμαστε καλά στον Ηρακλή, θέλουμε να παραμείνουμε στην ομάδα και να τη βοηθήσουμε να πετύχει τον στόχο της. Είμαστε υπομονετικοί και θα περιμένουμε μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου να υλοποιηθούν όσα μας υποσχέθηκαν». Τα όσα ειπώθηκαν από τους Λατινοαμερικάνους δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους. Κόντρα σε όσους τους είχαν «τελειωμένους» από τον Ηρακλή, αναζητώντας αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη τους.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα περιμένουν εσαεί τον Νίκο Καγιούλη. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν άρδην εάν την επόμενη Πέμπτη δεν υπάρξει συνέπεια, όπερ σημαίνει χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Πηγή:metrosport.gr