Κούγιας:Κανονικά με ΠΑΟΚ στις 20 Νοέμβρη

197

Κούγιας:Κανονικά με ΠΑΟΚ στις 20 Νοέμβρη.Αυτό δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ:

«Είμαι βέβαιος ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά πρωτάθλημα και θα αποφασιστεί η διακοπή της διακοπής της απόφασης της αναστολής των Εθνικών πρωταθλημάτων.Ενημέρωσα σχετικά τον κ.Τσιώλη και τους συνεργάτες του ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά στις 20 Νοεμβρίου.

Αυτό είναι αποτέλεσμα των προσωπικών μου επαφών με το περιβάλλον αυτών που αποφάσισαν την αναστολή των πρωταθλημάτων.Θέλω να τονίσω ότι χθες είχα μια συζήτηση με τον αναπληρωτή πρόεδρο της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ Νικόλαο Μπαρτζή με τον οποίο ανταλλάξαμε απόψεις και διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι έχουν μεγάλη σχέση με το ποδόσφαιρο.Συμφωνήσαμε να βρεθούμε εκ νέου.

Εμάς προσωπικά δεν μας συμφέρει από καμία άποψη η διακοπή του πρωταθλήματος αφού βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό. Και κάτι ακόμα, όπως αποδείξαμε στον αγώνα του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό, ότι παίζουμε για τη νίκη, το ίδιο θα κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια.»