Κινδυνεύουν να κλείσουν θύρες, αν….

74

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γ.Στράτος, προειδοποιεί τις ΠΑΕ, ότι κίνδυνεύουν να κλείσουν θύρες, αν δε γίνει σωστή εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η επιστολή του περοέδρου της Λίγκας, όπως διέρρευσε, έχει ως εξής:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα, το οποπίο προέκυψε στο πρόσφατο Δ.Σ, της Superleague, και για το οποίοπιθανότατα είστε ενήμεροι.Κινδυνεύουν να κλείσουν θύρες, αν....

Ο παρευρισκόμενος σ’αυτό Υφυπουργός Αθλητισμού  κ. Σταύρος Κοντονής μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν παρατηρηθεί, από τις κρατικές υπηρεσίες, προβλήματα στη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως διαπιστώθηκαν παρατυπίες στο θέμα της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων, τόσο κατά τη διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις πραγματοποιείται με διαφορετικά στοιχεία απ’αυτά του αγοραστή, όσο και κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, κυρίως σε θύρες που καταλαμβάνουν οι οργανομένοι φίλαθλοι των ομάδων.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός ενημέρωσε προληπτικά τα μέλη του Δ.Σ. ότι θ’ακολουθήσουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από κρατικές υπηρεσίες, όπως κλιμάκια της  ΕΛ.ΑΣ, της ΓΓΑ και των αρμοδίων ΔΟΥ, σχετικά με το θέμα αυτό.

Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις, θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις, ιδίως υψηλά πρόστιμα ή ακόμη και κλείσιμο θυρών, στις οποίες θα εντοπισθούν τα παραπάνω προβλήματα»