Καταπέλτης εναντίον του Ολυμπιακού

4744

Καταπέλτης εναντίον του Ολυμπιακού ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά Χουάν Πάμπλο Πίνο ο οποίος οτε λίγο,ούτε πολύ σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης της Κολομβίας χαρακτήρισε τους πρωταθλητές Ελλάδας παγκόσμια ποδοσφαιρική απάτη.

Αναλυτικά είπε:

«Το μεγαλύτερο λάθος μου δεν είναι οτι το 2013 ήρθα στην Ελλάδα αλλά οτι ήρθα στον Ολυμπιακό. Θυμάμαι εκείνη την χρονιά με ήθελε και ο ΠΑΟΚ αλλά διάλεξα τον Ολυμπιακό για να παίξω Champions League.

Ήταν ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο θυμάμαι και ο προπονητής μας έπαιρνε «χαρτάκια» απο τον προεδρό για τους ποιούς θα βάζει και ποιούς οχι.

Πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού ήταν στοιχηματισμένα στο εξωτερικό και μιλάμε για πολλά λεφτά ακριβές σκορ ημίχρονα και πολλά άλλα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ποδοσφαιρική απάτη οχι για την Ελλάδα αλλά και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όταν με έδιωξαν απο την ομάδα είχαν πει οτι είχα τσακωθεί με τον Τζιμπούρ απλά ήταν ψέματα. Στον Ολυμπιακό δεν σου μιλάνε με σεβασμό είσαι απλά ένα ρομπότ που κάνεις οτι σου λέει το «μεγάλο κεφάλι». Αν δεν τα κάνεις τότε θα φύγεις απο την ομάδα».

Πηγή:Balla.com