Στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, προσέφυγε ο ΠΑΣ

144

Στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ώστε να μην επικυρωθεί η φετινή βαθμολογία της Superleague, προσέφυγε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Γιαννιώτικη ομάδα, στο πρόσφατο Δ.Σ. της Λίγκας ήταν η μόνη που καταψήφισε την επικύρωση της βαθμολογίας, και δεν παρατάει τις προσπάθειες να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Έτσι, εξέδωσε μια ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίσια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».