Στη Βοιωτία με Λεβαδειακό η Κ-19 του ΠΑΣ Γιάννινα

30
 • Στην τελική ευθεία μπαίνει και το πρωτάθλημα της Κ-19 της Super League, με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να ταξιδεύει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, την αντίστοιχη του Λεβαδειακού.

  Με τους Ηπειρώτες να έχουν κάνει απολογιστικά έως τώρα μια αρκετά ικανοποιητική πορεία, συνδυαζόμενη με καλές παρουσίες και θετικά αποτελέσματα, βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς.

  Από την άλλη, οι Βοιωτοί είναι στην κατάταξη τρεις θέσεις πριν από το τέλος, με τη βαθμολογική διαφορά των 13 βαθμών να χωρίζει τις δύο ομάδες.

  Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας (Αγ. Σπυρίδων) και θα ξεκινήσει στις 11:00, το πρωί του Σαββάτου.

  Διαιτητής έχει οριστεί ο Πόγκας Μ., με βοηθούς τους Νέγρη Αβρ. και Ιωάννου Αντ. από την ΕΠΣ Εύβοιας και τέταρτος ο Μιχαηλίδης Γ. από το σύνδεσμο της Βοιωτίας.

  Σε ο, τι αφορά το πρωτάθλημα της Κ-17, δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει ήδη διεξαχθεί νωρίτερα, μετά από αίτημα των ομάδων.

  Οι Γιαννιώτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση , έχοντας 40 βαθμούς, με τους Παναιτωλικό και Αρη να ισοβαθμούν στην τρίτη με 35.

  Ράνια Κρικώνη