Ρε ΠΑΣ κάντο όπως η Λάρισα το 90-91

265

Ρε ΠΑΣ κάντο όπως η Λάρισα το 90-91.Σπουδαίο παιχνίδι δίνει σήμερα ο ΠΑΣ στην Λάρισα με αντίπαλο την τοπική ΑΕΛ και θέλει τη νίκη για διάφορους λόγους.

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι ότι με νίκη ο ΠΑΣ εξακολουθεί και βρίσκεται στο κυνήγι της 5ης θέσης  που οδηγεί στους αγώνες των πλέι-οφ και από εκεί στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η ομάδα οφείλει να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο εναντίον της λάσπης που εκτοξεύτηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τον αγώνα με το Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΣ είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από το μέτριο ως κακό σύνολο του Σάκη Τσιώλη,αλλά αυτό πρέπει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Υπάρχει και ένας τρίτος λόγος που μπορεί να μην απασχολεί τους παίχτες του ΠΑΣ,αλλά απασχολεί  τους φιλάθλους και ιδιαίτερα τους παλαιότερους που  το συζητάνε αυτές τις μέρες πολύ έντονα.

Την περίοδο 1990-91  η ΑΕΛ,στις 26/5 του 91 συγκεκριμένα, νίκησε μέσα στα Γιάννινα τον ΠΑΣ με 0-3 και τον έστειλε στην παρακάτω κατηγορία.

Πολύ καλά έκανε η ΑΕΛ καθώς έπαιξε για την ιστορία της και πολύ καλά θα κάνει και ο ΠΑΣ να πράξει το ίδιο (αν και τώρα απομένουν αρκετές αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος) παίρνοντας τη νίκη και βάζοντας  δύσκολα στο δρόμο της Λάρισας.

Είναι πολλοί οι φίλαθλοι του ΠΑΣ που τότε έμειναν για πολλές μέρες άυπνοι από τη στεναχώρια τους και που θα ήθελαν σήμερα μια ποδοσφαιρική εκδίκηση.

Δείτε και ένα βίντεο από μια νίκη του ΠΑΣ στη Λάρισα: