ΠΑΣ το ταξίδι τώρα ξεκινάει

539

Τι και αν αποκλειστήκαμε απ την ΑΖ 67,τι και αν δε καταφέραμε να κερδίσουμε ούτε ένα απ τα δυο παιχνίδια με την Ολλανδική ομάδα, τι και αν δε περάσαμε στον επόμενο γύρο του europa league..

Σημασία ,όπως έχω ξαναγράψει, δεν είχε ο προορισμός αλλά το ταξίδι..Και αυτό το ταξίδι που μας προσέφερε, αυτή η ομάδα ο ΠΑΣ καταμεσής του καλοκαιριού ήταν σίγουρα διαφορετικό και θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων μας..

Οχι μόνο επειδή ήταν το παρθενικό στην Ευρώπη, αλλά για όλα τα άλλα, που ζήσαμε αυτόν τον ενάμιση μήνα, σχεδόν, απ τη μέρα που μάθαμε,ότι θα παίξουμε στην Ευρώπη…

Αυτό που στερηθήκαμε πριν τρία χρόνια ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, τη στιγμή που ο κόσμος άρχισε να αδειάζει σιγά σιγά τους Ζωσιμάδες και χρόνο με το χρόνο να μένουμε όλο και λιγότεροι Πασολέδες στο γήπεδο…

Και ξαφνικά..να σου ένα, και μόνο γεγονός,κατάφερε να συσπειρώσει και να θυμίσει παλιότερες χρονιές που αυτός ο κόσμος ήταν πραγματικά ο δωδέκατος παίχτης αυτής της ομάδας.. Αυτό που έγινε και στα τέσσερα Ευρωπαικά ματς ήταν πραγματικά το κάτι άλλο…

Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε..Από το pyroshow την παραμονή του αγώνα με την ΟΝΤ, μέχρι την αποχώρηση απ το γήπεδο του Περιστερίου..

Όλα ήταν υπέροχα,όλα ήταν γιορτή…

Κι έτσι πρέπει να ναι το γήπεδο από δω και πέρα.. μια γορτή..

Σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα,και είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δείξουμε όλοι μας ότι αυτό που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες,δεν ήταν ένα πυροτέχνημα που έσβησε μετά από τέσσερα παιχνίδια..

Πρέπει να είμαστε όλοι μας δίπλα στην ομάδα μας στον ΠΑΣ γιατί είτε έτσι, είτε αλλιώς αυτή η ομάδα, μας ομορφαίνει τη ζωή..
Με τα λάθη,με τις νίκες, με τις ήττες, με τις πίκρες, τις χαρές και τις λύπες, αυτή είναι η ομάδα μας, και τώρα που μας χάρισε αυτό το υπέροχο ταξίδι έχουμε κι εμείς ένα λόγο παραπάνω να είμαστε δίπλα της..

Τώρα που είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ,τώρα πρέπει να το ζήσουμε και να το ευχαριστηθούμε πιο έντονα από ποτέ και ΟΛΟΙ μαζί, μακριά από γκρίνια,μιζέρια και κομπλεξισμούς…

ΠΑΣ: Το ταξίδι τώρα ξεκινάει