ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:Να μη ταξιδέψει κανείς φίλαθλος του ΠΑΣ για Λάρισα

377

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:Να μη ταξιδέψει κανείς φίλαθλος του ΠΑΣ για Λάρισα. Παρόλο που αρκετοί ήταν οι οπαδοί του ΠΑΣ που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους απέναντι στη Λάρισα στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο AEL Arena και παρόλο που υπήρχε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ να δοθούν εισιτήρια ο υφυπουργός αθλητισμού με ανακοίνωσή του δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με δικιά της ανακοίνωση καλεί τους φιλάθλους να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλική πόλη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, που θέλουν το Σάββατο  να ταξιδέψουν στη Λάρισα, για τα εξής:

Σύμφωνα με την απόφαση λήψης μέτρων τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, «απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η απόφαση σημειώνει επίσης σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένα και μεμονωμένα μετακινούμενους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν το Σάββατο στη Λάρισα καθώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε την ομαλή πρόσβαση τους στο γήπεδο, ούτε την ασφάλεια τους.