Οι σφαγές του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με σκορ 0-0

281

-Aυτό που μένει από το προχθεσινό ισόπαλο ματς του ΠΑΣ με την Ξάνθη είναι η διαιτησία του Γρατσάνη και των βοηθών του…

-Ο ΠΑΣ βρίσκεται στη θέση, να φωνάζει για 2 πέναλτι (σε χέρια αντιπάλων) και για 3 ανύπαρκτα οφσάιντ (ειδικά του Λεό που ήταν το πιο κραυγαλέο).
-Ακόμη και για την ανύπαρκτη κόκκινη στον Μιχαήλ σε βουτιά αντιπάλου , δίνοντας στην Ξάνθη όχι μόνο το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και την ευκαιρία να σκοράρει, με το φάουλ που καταλογίστηκε λίγο έξω από την περιοχή…
=========================================================
-Πρόκειται -κατά την γνώμη μας- για μια άθλια διαιτησία, σε ένα κρίσιμο ματς για την ομάδα μας από αυτές τις διαιτησίες που ο ΠΑΣ έχει γευτεί  κατά κόρον, από την ημέρα της ίδρυσης του έως σήμερα…
-Η διαιτησία αυτή λοιπόν, μάς θύμισε (και έτσι αναζητήσαμε) ματς του παρελθόντος στα οποία η αδικία ήταν μαστίγιο στην πλάτη του ΠΑΣ..
-Θα περιοριστούμε στα παιχνίδια του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες , τα οποία έληξαν 0-0
μιας και ο λογαριασμός των αδικιών έχει χαθεί…
-Ξεκινάμε:
-To 2016, στο ΠΑΣ-Λεβαδειακός 0-0 ,ο διαιτητής με υπόδειξη του επόπτη Γρέβενη ακύρωσε κανονικό γκολ του Γιάκου ως οφσάιντ.
-Το 2010,στο ΠΑΣ-Ξάνθη 0-0, ο διαιτητής Κουκουλάκης (σε ένα κακό ματς) σφύριξε συνολικά 52 φάουλ, εκνευρίζοντας απίστευτα παίκτες και κόσμο…
-Το 2004,στο ΠΑΣ -Πατραικός 0-0, ο διαιτητής Ζολώτας. αρνήθηκε πέναλτι στο 80′ σε ανατροπή Μητσιόπουλου και στις καθυστερήσεις ενώ ο Μητσιόπουλος έφευγε σε τετ-α-τετ , σφύριξε την λήξη του αγώνα!!!  Ακολούθησε σύρραξη των παικτών και αποκλεισμός αποδυτηρίων μετά το ματς….Ήταν το ματς που έστειλε τον ΠΑΣ στην σφαγή του μπαράζ με Ηλυσιακό.
-Το 2001, στο ΠΑΣ-Εθνικός Αστέρας 0-0, ο διαιτητής Ευθυμιάδης ζήτημα είναι αν άφησε να παιχτεί αγώνας εκείνη την ημέρα , σε μια διαιτησία που έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες των Πασολέδων. Ο Γιάννης Τάτσης είπε άτι »στην συνέντευξη τύπου πρέπει να έρχονται οι διαιτητές».Ήταν κρίσιμο ματς παραμονής.
-Το 1994, στο ΠΑΣ-Βέροια 0-0, διαιτητής ο Θαλάσσης, αρνήθηκε πέναλτι σε κραυγαλέα ανατροπή του Δήμα στο 1ο κιόλας λεπτό από τον τερματοφύλακα της Βέροιας. Στην φάση αυτή ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες και κιτρίνισε τον Γ. Τάτση ο οποίος δεν μετείχε στις διαμαρτυρίες, συμπληρώνοντας έτσι 6 κάρτες…!! Ο Θαλάσσης φυγαδεύτηκε από το γήπεδο μετά το ματς έπειτα από αποκλεισμό των αποδυτηρίων …
-Το 1991, στο ΠΑΣ-Άρης 0-0,σε ένα κρίσιμο ματς, ο διαιτητής Βουτσαράς, αρνήθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ σε χέρι παίκτη του Άρη εντός περιοχής ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες και για γκολ σε σουτ του Ουγκάρτε. Ακολούθησε λαϊκή οργή και αποκλεισμός αποδυτηρίων μετά το παιχνίδι..
Οι σφαγές του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες με σκορ 0-0
Ο κόσμος του ΠΑΣ, έξω από τ’αποδυτήρια, μετά το παιχνίδι με τον Άρη το 1991
-Το 1990, ΠΑΣ-Χαραυγιακός 0-0, διαιτητής ο Κάννος, με σωρεία λαθών, με το σημαντικότερο, σε χέρι-πέναλτι που ζητησε ο ΠΑΣ εντός περιοχής καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον Λάππα.
-Το 1986, στο ΠΑΣ-Άρης 0-0, διαιτητής Νικάκης, αρνήθηκε στο 13′ πέναλτι σε ανατροπή του Ρίζου ενω χαρίστηκε σε παίκτη Άρη δείχνοντάς του μόνο κίτρινη  κάρτα.
-Το 1978, ΠΑΣ Βέροια 0-0. Διαιτητής Βαρδάκας ο οποίος αρνήθηκε 2 πέναλτι. Το απίστευτο είναι οτι το 2ο πέναλτι έγινε στο 92′ σε ανατροπή του Εσπινόζα, αλλα το σφύριγμα που ακούστηκε αμέσως μετά την ανατροπή , αφορούσε την λήξη του αγώνα…!!!
-Τέλος το 1970, ΠΑΣ-Καλαμάτα 0-0. Διαιτητής ο Δικόπουλος .Αρνήθηκε 2 πέναλτι και ακύρωσε 2 γκόλ.Τα πέναλτι σε απόκρουση αμυντικού με το χέρι επάνω στην γραμμή και σε ανατροπή Χουρίδη.) Ακύρωσε 2 γκολ του Τζαμάκου για τον ίδιο λόγο, ότι δηλ. η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.)
Αλέκος Ταυ