Οδηγός το παιχνίδι με την Odd για τον ΠΑΣ

278

Οδηγός το παιχνίδι με την Odd για τον ΠΑΣ. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και απομένουν λίγες ώρες μέχρι ο ΠΑΣ να βρεθεί αντίπαλος με την ιστορική ΑΖ 67.

Ο ΠΑΣ δεν είναι το φαβορί του αγώνα κάτι που παραδέχτηκαν όλοι στις δηλώσεις τους με τον προπονητή μάλιστα της ΑΖ να ορίζει την ομάδα του ως το μεγάλο φαβορί.

Μην ξεχνάτε όμως ότι και στον προηγούμενο αγώνα ο ΠΑΣ δεν ήταν φαβορί.Και στον προηγούμενο αγώνα ο προπονητής της αντιπάλου είχε πει για την ομάδα του ότι είναι το μεγάλο φαβορί.

Μην ξεχνάτε όμως ότι στο ποδόσφαιρο δεν επικρατούν πάντα τα φαβορί γι αυτό είναι και το πιο δημοφιλές άθλημα.

Ο ΠΑΣ ήδη έχει μια πολύ μικρή Ευρωπαϊκή εμπειρία.Αυτή από τον αγώνα με την Odd.Και όσοι βιαστούνε να πούνε ποιά Odd εδώ παίζουμε με Ολλανδούς ας κάνουν λίγη υπομονή γιατί το βράδυ μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων.

Ο τρόπος που οι Ολλανδοί θα προσπαθήσουν να τρυπήσουν την άμυνα του ΠΑΣ θα είναι ο ίδιος που επιχείρησε και η Odd,με πολλές προσπάθειες από τα πλάγια.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Πετράκης και οι παίχτες του είναι υποψιασμένοι για το τι θα συμβεί και αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να επαναλάβουν την εμφάνιση του αγώνα με την Odd ως τι στιγμή που δέχθηκαν το πρώτο γκολ.

Με τέτοια εμφάνιση δεν έχει να φοβάται τίποτε ο ΠΑΣ.

Σίγουρα ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και τα αμυντικά κενά της ΑΖ 67. Ολλανδοί είναι σίγουρα θα έχουν.

Στην άμυνα δεσπόζει η μορφή του Φλάαρ ο οποίος αν δεν είχε τόσους τραυματισμούς στην καριέρα του πιθανόν να μιλούσαμε για έναν από τους καλύτερους Ολλανδούς αμυντικούς.

Η απόδοσή του όμως τα τελευταία χρόνια και μετά το Μουντιάλ στην Βραζιλία όλο και πέφτει.

Ενα γκολ σήμερα από τον ΠΑΣ θα τον βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης μιας και έχουμε την αίσθηση ότι η άμυνα θα τα καταφέρει.

Θα κλείσουμε αυτό το σημείωμα πριν την έναρξη του αγώνα με μια προτροπή ενός φίλου του ΠΑΣ στο pas.gr με το όνομα Deceiver που απεφθύνεται κυρίως σε αυτούς που ταξίδεψαν στο Αλκμάαρ αλλά και που εκφράζει όλους τους οπαδούς του ΠΑΣ και το κλίμα που υπάρχει για τον αποψινό αγώνα

Δειξτε στους παιχτες το δρομο.

Να καταλαβουν οτι το περιμεναμε χρονια, αλλα στο μυαλο μας ολα ειναι ετοιμα.
Οι προκρισεις, οι τελικοι, οι κουπες.
Δεν ειναι Μπαρτσελονα η ΑΖ, αλλα και Μπαρτσελονα να ηταν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Παρτε τους το κεφαλι, παρτε τους το μυαλο, παρτε τους την προκριση.
Ολα για ολα.
Ουτε βημα πισω.
Ουτε ιχνος φωνης μετα το ματς.

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Επιμέλεια:Mακρής Σωτήρης