Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ θέλει να προκαλέσει «σεισμό» στα Γιάννινα

903

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ θέλει να προκαλέσει «σεισμό» στα Γιάννινα. «Θα πάμε στα Γιάννενα να προκαλέσουμε και εμείς σεισμό και να φύγουμε. Πάμε για το τρίποντο εκεί.»

Δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ ζήσης Ντελόπουλος στο AEL Radio ο οποίος μίλησε για την ομάδα της Λάρισας,για τα όσα γίνονται στην ομάδα και για το σεισμό (μάλλον άστοχος ο παραλληλισμός σε μια πόλη που υποφέρει τις τελευταίες μέρες από τη σεισμική δραστηριότητα) που θα προκαλέσει η ομάδα του στην πόλη της Ηπείρου.

Διαβάστε  τη συνέντευξή του:

«Πρέπει σίγουρα να δούμε περισσότερα πράγματα από την ΑΕΛ, αλλά ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή. Είμαστε στο δρόμο να γίνουμε μεγάλη ομάδα και πάλι.» ανέφερε χαρακτηριστικά…

Για τις ακαδημίες της ΑΕΛ, είπε:

«Πρέπει να προσέξουμε τα δικά μας ταλέντα.Κατεβάσαμε προαιτετικά την Κ15 και έγινε και Κ14 αλλά θέλει βάθος χρόνου , αυτά δε γίνονται σε μια χρονιά. Μπορεί όλα τα παιδιά στις ακαδημίες να μην γίνουν ποδοσφαιριστές αλλά θα γίνουν όλοι φίλαθλοι της ΑΕΛ.»

Για τα αποτελέσματα του συλλόγου, σχολίασε:

«Αυτά που μένουν είναι τα αποτελέσματα και όχι οι εμφανίσεις. Όμως πιστεύω πως όταν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Υπάρχει πειθαρχία, ομοιογένεια και καλό κλίμα στα αποδυτήρια.»

Για την αποβολή Χριστοδουλόπουλου, τόνισε:

«Είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο για έναν ποδοσφαιριστή. Εμείς δε θα κρατούσαμε έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.»

Για το παιχνίδι μα τα Γιάννενα, επεσήμανε:

«Θα πάμε στα Γιάννενα να προκαλέσουμε και εμείς σεισμό και να φύγουμε. Πάμε για το τρίποντο εκεί.»

Για τον Απόλλωνα Λάρισας, σχολίασε:

«Ο Απόλλωνας έχει κάνει επίσης μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία. Έχει κάνει μια ήττα μέχρι στιγμής. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, όμως σίγουρα έχει όλα τα φόντα για να πετύχει.»

Πηγή:athleticlarissa.gr