Νίκη στο φιλικό για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

232

Νίκη σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επί της Σερβικής ομάδας Ντόνι Σρεμ στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τα πλέι -οφ που όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ελπίζουν να λάβει μέρος η ομάδα.

Μια ελπίδα που όπως είπε και ο εκφωνητής στο τέλος του αγώνα βασίζεται στην αξιοπιστία της UEFA.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα,μέτριο ήταν το παιχνίδι σε γενικές γραμμές και ειδικά στο πρώτο μέρος από το οποίο βέβαια κρατάμε την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ποδοσφαιριστής της Σέρβικης ομάδας στο 5΄ μόλις λεπτό του αγώνα(μάλλον θα πρέπει να ανατρέξουμε στα αρχεία μας για να δούμε πότε και ποιός έχει καταφέρει πάλι κάτι τέτοιο σε φιλικό παιχνίδι).

Στο πρώτο ημίχρονο κρατάμε και την μεγάλη ευκαιρία του Μανιά με το σούτ που έκανε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο κ.Πετράκης ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να δημιουργεί ευκαιρίες μπροστά στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Τελικά το γκολ ήρθε από τον Σταύρο Τσουκαλά με ένα πολύ όμορφο σουτ που έκανε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Σέρβικης ομάδας στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που ξεχώρισαν στο σημερινό αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Κούρτης ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία- κάτι που φάνηκε και στην Ξάνθη αν και αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό -αλλά και ο Ηλιάδης με τον Σκόνδρα που συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις όπως έκαναν και στο δεύτερο μισό του πρωταθήματος.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε με τους:

Πασχαλάκη,Καρανίκα,Σκόνδρα,Μαυριγιώργο,Κούρτη,Γαρουφαλιά,Κοζορώνη,Ηλιάδη,Ιωάννου,Νικολιά,Μανιά.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Ιλιτς,Γιάκος,Τσουκαλάς,Μπέριος,Στρούνα και οι νεαροί Μασούρας και Κολιοφούκας.

Θα πρέπει να σημειωθεί και η διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή κ. Μήτσιο προκειμένου να κατέβει πανό των οπαδών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το οποίο θεώρησε ως προσβλητικό.

Τέλος οι οπαδοί του ΠΑΣ αντέδρασαν με συνθήματα για την αδειοδότηση του Πανιωνίου και το παρασκήνιο αυτής της απόφασης