Η κριτική των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα

753

Το ola balla αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» και την άνετη νίκη τους στο 3-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πασχαλάκης:Παρόλο που ο ΠΑΣ νίκησε με 3-0 ο Ατρόμητος έκανε αρκετές φάσεις στον αγώνα.Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος τερματοφύλακας του ΠΑΣ όμως ήταν εκεί και με εντυπωσιακές αποκρούσεις όταν χρειάστηκε κράτησε την εστία του ανέπαφη.Σίγουρα είναι στους διακριθέντες του αγώνα.

Καρανίκας:Πολύ καλός ο δεξιός πλάγιος του ΠΑΣ,ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ατρομήτου.H ντρίπλα στον αντίπαλό του στο πρώτο γκολ του ΠΑΣ όλα τα λεφτά.

Ναδάλες:Σταθερός σε απόδοση για μια ακόμη φορά.

Τζημόπουλος:Χωρίς λάθη στο παιχνίδι του,με ηρεμία κατεύθυνε την άμυνα καθώς χθες ήταν ο ποιό παλιός πίσω και με τις μεγάλες πάσες του από το πίσω μέρος του κέντρου να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στον Ατρόμητο.

Μπέριος:Χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές,καθώς οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έκαναν πολλά γεμίσματα (5/34).Ανίκητος στον αέρα εξαφάνισε τον Λε Ταλέκ,με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά σε όλες τις φάσεις.

Σκόνδρας:Αντικατέστησε τον αρχηγό του ΠΑΣ  Αλέξη Μιχαήλ, τα πήγε πολύ καλά δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει όταν τον χρειάζεται η ομάδα και πως πλέον λογίζεται ως βασικός ποδοσφαιριστής.

Γιάκος:Από τα φιλικά παιχνίδια είχε φανεί ότι ο Κ.Πετράκης θα δοκιμάσει με τον Ευριπίδη Γιάκο στην θέση του αμυντικού χαφ, να καλύψει το κενό του Λίλα.Το πείραμα φαίνεται ότι έπιασε καθώς ο Γιάκος ήταν από τους καλύτερους οργανώνοντας το παιχνίδι,κόβωντας επιθέσεις του αντιπάλου και στο τέλος πήρε και το χειροκρότημα του κόσμου κάτι που το χρειαζόταν καθώς είναι πολλές οι μουρμούρες γι αυτόν σε αρκετούς αγώνες.

Κοζορωνης:Αθόρυβος και ουσιαστικός στο παιχνίδι του,σε μια θέση που δείχνει ο ΠΑΣ ότι έχει κάποιο θεματάκι.Περιμένει περισσότερα ο ΠΑΣ από αυτόν στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται

Ακόστα:Ακόμη τρέχει ο Νόε Ακόστα που στην κυριολεξία «όργωσε»το γήπεδο ,βοηθώντας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Βασικό εργαλείο στην μηχανή του ΠΑΣ,πολύ ψύχραιμος στην εκτέλεση του πέναλτι.Από τους καλύτερους.

Κόντε:Ένας πανέξυπνος ποδοσφαιριστής που  βρίσκεται στην κατάλληλη θέση ,την κατάλληλη στιγμή και που όταν είναι απέναντι στο γκολ απλά δεν το χάνει.

Μαμπουλού:Ενθουσίασε χθές με την απόδοσή του,με την δύναμή του και με την ομαδικότητά του.Ένας μοντέρνος επιθετικός που αν συνεχίσει έτσι, γρήγορα θα τον μάθει η ποδοσφαιρική Ελλάδα.Ίσως ο καλύτερος του αγώνα

Δώνης:Μετά από 26 χρόνια αγωνίστηκε στο γήπεδο και στην ομάδα που είχε αγωνιστεί ο πατέρας του.Μικρό ήταν το διάστημα που αγωνίσθηκε για να μπορέσει να αξιολογηθεί.

Κούτρης:Μικρό ήταν το διάστημα που αγωνίστηκε και αυτός αλλά όσο έπαιξε δεν φάνηκε καθόλου ότι έλειπε ο Ναδάλες δείχνοντας ότι θα βοηθήσει όταν χρειαστεί και ότι λογίζεται και αυτός σαν βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Ζάιρο:Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Ζάιρο και σε αυτό το λίγο διάστημα φάνηκε σαν αγχωμένος να δείξει πολλά πράγματα.Στην τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣ ενώ ξεμαρκάρετε πολύ ωραία και παίρνει την πάσα από τον Καρανίκα δεν κατάφερε να τελειώσει μια εύκολη φάση.Μόλις μπει για τα καλά στην ομάδα, καθώς βρίσκεται λίγες μέρες σε αυτή,σίγουρα θα  προσφέρει πολλά