Ηλιάδης:Μια ποιοτική αλλαγή για τον ΠΑΣ

259

Σε μια ποιοτική αλλαγή για τον ΠΑΣ εξελίσσεται ο Αντώνης Ηλιάδης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που  μεταγράφηκε στον ΠΑΣ από την Ενωση Αποστόλου Παύλου πριν από δύο χρόνια  γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή Γιάννη Πετράκη.

Και στον χθεσινό αγώνα η είσοδός του έδωσε πνοή ,κυρίως στη δεξιά πλευρά που κάλυπτε,αντικαθιστώντας  μάλιστα έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Μπράνα Ίλιτς ,βασικό εργαλείο του ΠΑΣ με μεγάλη συμμετοχή τόσο στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό παιχνίδι .

Ο νεαρός δεν άφησε σε κανένα σημείο να φανεί  η αλλαγή του Ίλιτς,η ομάδα συνέχισε να αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό  και μάλιστα στο δεύτερο τέρμα που σημειώνει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,κάνει εντυπωσιακή ενέργεια ,παίρνοντας την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ  και αδειάζοντας όποιον βρίσκει μπροστά του, με όλο τον Πλατανιά να τον κυνηγάει και να μην τον φθάνει βγάζει  μια εξαιρετική πάσα πάρε βάλε στο Μανιά.

Πολύ όμορφη ενέργεια που την κάνει εξαιρετική η πάσα που βγάζει.Πιθανόν αυτή την ενέργεια αν την έκανε ποδοσφαιριστής από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες για καμιά εβδομάδα μόνο για αυτή θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε.

Βέβαια ο νεαρός μεσοεπιθετικός αν συνεχίσει έτσι το πιο πιθανό είναι να βλέπει τον εαυτό του να πρωταγωνιστεί ,εκτός από τον ΠΑΣ και στα ΜΜΕ.

Προς το παρόν  δείχνει ότι ο Γιάννης Πετράκης έχει άλλο ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προκειμένου η ομάδα να τα καταφέρει στους αγώνες των πλέι -οφ που αρχίζουν και φαίνονται στον ορίζοντα.

Και μην ξεχνάμε ότι για να τα καταφέρει μια ομάδα στους αγώνες των πλέι-οφ χρειάζεται μεγάλο βάθος στον πάγκο.