Επιστροφή Βελλίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα

223

τζεδεσ 2

Επιστροφή Βελλίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μάρκος Βελλίδης μετά την περιπέτειά του στον ΠΑΟΚ επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο είχε κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και έφθασε μέχρι και την Εθνική Ελλάδας.

Ο Βελλίδης ήταν γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ καθώς εδώ και αρκετό καιρό είχε νοικιάσει σπίτι στα Γιάννινα.

Ο Βελλίδης προπονείται με τον ΠΑΣ από τον Φεβρουάριο κάτι που σημαίνει ότι η ένταξή του στην ομάδα δεν θα είναι καθόλου δύσκολη.

Να ευχηθούμε ανάλογες εμφανίσεις με αυτές του παρελθόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα;

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον διεθνή τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη.

Αμέσως μετα την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την τιμή που μου κάνουν να φορέσω και πάλι τη φανέλα του ΠΑΣ. Απευθυνόμενος στον κόσμο θέλω να πω πως η αγάπη και η εκτίμηση που μου δείχνουν είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μόνο πολλή δουλειά. Καλή αρχή σε όλους μας με υγεία.»