Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός, πάει …περίπατο….

419

Το περασμένο καλοκαίρι, ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα έβλεπε με μεγάλη ευχαρίστηση την ανακοίνωση μεταγραφών, πριν ακόμα «ανοίξει» η μεταγραφική περίοδος.

Ήταν μια κίνηση φαινομενικά σωστή, αυτή η έγκαιρη απόκτηση παικτών, που θα βρίσκονταν στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.

Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός, πάει ...περίπατο....
Ο Σάντι Κριζμάν (δεξιά) είναι από τα λίγα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα, που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες

Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι παίκτες που πόνταρε η ΠΑΕ για την ενίσχυση της, δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες, και ήδη έχουν αποχωρήσει δύο απ’αυτούς, ο Άλεξ Κακούμπα και ο Γιάννης Μυστακίδης.

Στα τελευταία ματς, που υπήρξε μια βαθμολογική συγκομιδή, το βάρος σήκωσαν οι παλαιότεροι παίκτες, κάτι που δείχνει ότι ο Γιάννης Πετράκης εμπιστεύεται τους παλαιότερους παίκτες, πλην εξαιρέσεων (Αθανασιάδης, Κριζμάν).

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, κάποια από τα καλοκαιρινά αποκτήματα, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μας αποχαιρετήσουν χειμωνιάτικα.

Παίκτες όπως ο Κούζικ και ο Κάστρο δεν φαίνεται ότι συμπριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή τους, ενώ για τον Λουκίνα δείχνει έντονο ενδιαφέρον η πρώην ομάδα του, ο Καραϊσκάκης Άρτας.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις, διότι οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαια, τα οποία δεν σπάνε μονομερώς, ενώ πρέπει να υπάρξουν αντίστοιχες κινήσεις ενίσχυσης.