Ιστορίες σε μπλέ φόντο ΑΕΚ – ΠΑΣ 0-1

945

Ιστορίες σε μπλέ φόντο ΑΕΚ – ΠΑΣ 0-1. Ένα μεγάλο διπλό του ΠΑΣ στη Ν.Φιλαδέλφεια μετά από πάρα πολύ καλή εμφάνιση άναψε τα αίματα στην ΑΕΚ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τον αγώνα ο καθένας έδινε τη δική του ερμηνεία για το αποτέλεσμα.Άλλοι τα έβαλαν με τους παίχτες της ΑΕΚ,άλλοι έλεγαν ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Στράτος Γιδόπουλος τα έβαλε με το διαιτητή της συνάντησης φροντίζοντας να αναβιώσουν εποχές Κούτρη και των διαιτητών τραβεστί.

Δήλωσε μάλιστα ότι : Ο Στράτος Κάννος είναι κατευθυνόμενος μέλος της γνωστής ομάδας.

Να λοιπόν που γνωστές ομάδες υπήρχαν και τότε δεν είναι προνόμιο της εποχής,εξάλλου για το χαλίφης στη θέση του χαλίφη είναι κάτι που το ακούμε και το διαβάζουμε συνέχεια.

Στο 65΄λεπτό του αγώνα μάλιστα έφυγε από τη θέση του και κατευθύνθηκε προς τον τότε πρόεδρο του ΣΕΔ ,που έβλεπε το παιχνίδι από τα επίσημα και στην κυριολεξία βγάζοντας αφρούς από το στόμα του είπε:Είναι ανάγκη να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ;

Θα σας θυμίζει κάποιο παρόμοιο περιστατικό που συνέβη πριν λίγο καιρό ,απλά αλλάζουν τα ονόματα και η ¨γνωστή ομάδα¨ είναι άλλη.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από την πλευρά του έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΣ.Τόσο ο Μπάγεβιτς όσο και ο προπονητής του ΠΑΣ Πιέτρ Πάκερτ όταν μίλησαν στους δημοσιογράφους  ήταν αναγκασμένοι  να φωνάζουν δυνατά και αυτό γιατί λίγα μέτρα πιο πέρα και έξω από το γήπεδο είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ  και φώναζαν συνθήματα όπως ¨παίχτες πουλημένοι η ΑΕΚ δεν πεθαίνει¨ κ.α.

Παραλίγο μάλιστα να λιντσάρουν και τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Οκόνσκι τον οποίο τα δυο προηγούμενα χρόνια τον αποθέωναν.

Το γεγονός είναι όμως,  σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί στον τύπο, ότι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έκανε μεγάλη εμφάνιση και θα μπορούσε να πετύχει  περισσότερα γκολ και να μην αρκεστεί στο 0-1 που σημείωσε ο Λάκης Παπαϊωάννου στο 53′.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε εκείνη την ημέρα ο Ουγκάρντε του ΠΑΣ που εντυπωσίασε τους πάντες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ:Μήνου,Βασιλόπουλος,Πατίκας,Πεππές,Καραγκιοζόπουλος,Χατζής,Φαμέλης,

Μπατίστα,Οκόνσκι,Κλόπας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Γκόλας,Σκέντος,Οικονόμου,Ζώης,Λάππας ,Σκούτας,Ουγκάρντε(80′ Γιάτσος),Παπανικολάου,Παπαϊωάννου,Γιώτης

  Μετά την ΑΕΚ αποτυχία