Την έκανε να τρέχει…

40

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το “στραβοπάτημα” της Θύελλας Κατσικάς έχασε η Καστρίτσα, καθώς ηττήθηκε στο Νησί με 1-0, τρεις μόλις μέρες πριν από τον ημιτελικό των δυο ομάδων για το κύπελλο!

Το Νησί που μπήκε “ψυχωμένο” στο πρώτο μέρος κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του και ευτύχισε να προηγηθεί πολύ νωρίς όταν στο 10΄ ο Κοντογιάννης ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Πρέντζας το εκτέλεσε και έκανε το 1-0.

Το Νησί είχε και ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ, με τον Πρέντζα, τον Τζιμογιάννη και τον Κοντογιάννη, ενώ και η Καστρίτσα από το μισάωρο και μετά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες με Δοβανά, Ορφανό και Γιάκο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν κάτι θετικό και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Ορφανό, Γιάκο και Μπιστιόλη τις οποίος δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν.

Όμως και το Νησί έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Μπίλη αλλά και μια ακόμα ευκαιρία με τον Πολύζο.

Παρ΄ όλα αυτά στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη με το “φτωχό” 1-0.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Κόλλιας, Τσάντας)

Νησί: Θουλιώτης, Μωραϊτης (75΄ Πολύζος), Κονδύλης, Κοτσίνας, Αθανασίου, Κασίμης, Πρέντζας (87΄ Κουβάτης), Κάτσενος (65΄ Στογιάννης), Κοντογιάννης, Τζιμογιάννης (65΄ Μπίλης), Γκόντζος.

Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοβανάς, Διαμαντόπουλος, Μπίζος, Τζίμας, Κύρκος, Μπιστιόλης (65΄ Σιουκουλάνη), Γιάκος (75΄ Κρανάς), Αναστασιάδης (50΄ Τσεκούρας), Ορφανός, Ναυρόζογλου.

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τ’αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ