Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Αετός…

9

 Τους επόμενους τρεις βαθμούς κατέκτησε ο Αετός Νήσου επικρατώντας στο «Αγιά Σοφιά» με 0-2 της Α.Ε.Μ. που το τέλος του πρώτου γύρου την βρίσκει στις μη προνομιούχες θέσεις με 10 βαθμούς.

Το Νησί μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε δοκάρι στο 7΄ με τον Γκόντζος ενώ από εκεί και μετά η Α.Ε.Μ. προσπάθησε και ισορρόπησε αν και ξεκίνησε και τέλειωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω έλλειψης μικρού!

Μετά από κάποιες ευκαιρίες εκατέρωθεν το Νησί βρήκε τους διαδρόμους και κατάφερε να πετύχει το 0-1 με πλάγιο σουτ του Μωραϊτη.

Στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Ανανιάδης ανέτρεψε τον Αθανασίου. Ο Μπίλης το εκτέλεσε αλλά ο Ζότα είπε όχι!!!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μέχρι το 75΄ δαπανώντας κάποιες ευκαιρίες με τους Κολοβό και Ανανιάδη.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν «ταφόπλακα» στα όνειρα της Α.Ε.Μ. στο 81΄ όταν ο Γκόντζος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Παπαδημητρίου, Ντόντης Θ.)

Α.Ε.Μ.: Ζότα, Σιόντης, Πιλικιδής (71΄ Παππάς), Μπαλαντάνης, Χρυσοστόμου, Ανανιάδης, Κολοβός, Αναγνωστόπουλος (27΄ λτρ. Ναυρόζογλου), Μητρογιαννης, Μαυρίδης.

Νησί: Τσαμητρόπουλος, Μωραϊτης (84΄ Κουβάτης), Κονδύλης, Στογιάννης, Αθανασίου, Ματσιάς (λτρ. 73΄ Πολύζος), Κασίμης, Τσιμογιαννης, Κοντογιαννης, Μπίλης (84΄ Κάτσενός), Γκόντζος.

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τ’αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ