Πλησίασε την κορυφή!

31

 Άλλη μια νίκη που της επιτρέπει να κάνει «όνειρα» για πρωτιά πήρε η Θύελλα Κατσικάς που επικράτησε στην έδρα της με 4-2 του Μετσόβου και σε συνδυασμό με την ήττα της Καστρίτσας από τον Αγροτικό Αστέρα πλησίασε στον βαθμό την Καστρίτσα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες να σκοράρουν. Από μεριάς γηπεδούχων Γούλας και Ασωνίτης και από πλευράς φιλοξενουμένων Σταχούλης και Τσουλιάης Θ. δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο 23΄ ο Γούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ασωνίτης με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη η Θύελλα είχε καθολική υπεροχή και στο 48΄ ο Γούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ασωνίτης στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0.
Στο 55΄ ο Τάτσης έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στο 61΄ ο Τάτσης ανατράπηκε με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Γιωτάκης εκτέλεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο 69΄ ο Γιωτάκης με ωραία ενέργεια έκανε το 3-0 ενώ στο 73΄ το Μέτσοβο μείωσε όταν μετά από λάθος του Πότση ο Σταχούλης με πλασέ έκανε το 3-1.
Στο 82΄ ο Κωνσταντινίδης έκανε τη σέντρα και ο Νάκος με πλασέ το 4-1 και στις καθυστερήσεις το Μέτσοβο μείωσε εκ νέου με τον Τσουλιάη Κ. στο τελικό 4-2.
Διαιτησία: Κωστούλας (Κόλλιας, Λιόντος)
Κατσικά: Διαμάντης, Παππάς (46΄ Γιώτης), Πότσης (69΄ Πεχλιβάνης), Λισγάρας, Βαρτζιώτης Π., Τάτσης, Γούλας (80΄ Μαρούλης), Κωνσταντινιδης, Βαρτζιώτης Β. (30΄ Γιωτάκης), Νάκος, Ασωνίτης.
Μέτσοβο: Κάλλιας, Τσουλιάης Κ., Γεωργίου (33΄λτρ. Παλαιοπάνος), Κέντρος, Τσουλιάης Ι., Μαγκλάρας (46΄ Γοδέβενος), Σιούτας, Τσιόστας Κ., Σταχούλης, Τσουλιάης Θ., Γιοβανόπουλος.

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ