Πήραν το τοπικό ντέρμπι οι Λύκοι!!!

13

Αήττητη παρέμεινε η Αγία Μαρίνα, καθώς επικράτησε στο Πέραμα περνώντας την πρώτη της νίκη με 0-3 επί της τοπικής Προοδευτικής και ανέβηκε στους 5 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο 4΄ ο Πασχάλης έβγαλε μπαλιά-τρυπά στον Παπαρούνα και εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Ανδρέα Στάμου ήταν αυτή που συνέχισε να πιέζει, είχε μάλιστα έναν πολύ καλό Γιαννέτα σαν επιθετική αιχμή, και δημιούργησε ευκαιρίες στο 19΄ και το 34΄ που πέρασαν ανεπιτυχώς.

Στο 35΄ όμως ο Λαγκαβάνης εκτέλεσε φάουλ, με τον Πασχάλη να βρίσκεται στη σωστή θέση και με κεφαλιά να κάνει το 0-2.

Στην επανάληψη έγινε ένα στείρο παιχνίδι από πλευράς φάσεων αν και οι δυο ομάδες προσέγγιζαν τις αντίπαλες περιοχές. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, όταν ο Παπαρούνας εκτέλεσε κόρνερ και ο Πασχάλης με κεφαλιά έκανε το 0-3.

Στο 90΄ το Πέραμα έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει το γκολ της τιμής όταν ο Στάθης εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Διαιτησία: Μπόσιας (Τσάντας, Λιόντος)

Πέραμα (Α. Κοζανίτης): Ελευθεριάδης, Λάππας, Μπαρούτας, Διαμάντης, Μηλίτσης, Δούβλης, Γιαννάκης (46΄ Ντόβας Θ.), Ρίζος (54΄ Στάθης), Μπισέλας (75΄Ζαλαβράς), Μανιώτης, Ντοντοβέτσι (37΄ Ντόβας Γ.)

Αγία Μαρίνα (Α. Στάμος): Κοτίκας, Κολιόσης, Σερέτης (74΄ Χωραβάτης), Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Τσίκας (83΄ Ζώνιος), Χωραβάτης, Πασχάλης, Παπαρούνας, Γιαννέτας (65΄ Σοκορλής).

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ