Όλα στη μέση…

23

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ελεούσα και Κρύα στο μεταξύ τους ματς, στο γήπεδο της Βουνοπλαγιάς με 2-2, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν, και ειδικά την Κρύα που έφτασε τους 11 βαθμούς και είναι σε δεινή θέση.

Στο πρώτο μέρος η Ελεούσα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, απείλησε στο 4΄ με τον Τσακανίκα ενώ στο 16΄ ο ίδιος παίκτης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του Μπαλαούρα κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Τσακανίκα , ενώ στο 23΄ ο Μπανδέλης δέχτηκε την πάσα κάνοντας το σουτ, ο Μπαλαούρας έδιωξε και στην επαναφορά ο Βελτσίστας απο κοντά έκανε το 2-0.

Από το 35΄ και μετά η Κρύα πήρε έδαφος και προσπάθησε να απειλήσει. Τα κατάφερε με τον Μάντζο και τον Τζώρτζη, ενώ στο 45΄ ο Τζουρμανάς ανατρέπει τον Μπαμπούλια Α. Και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Ο Μάντζος εκτελεί κάνοντας το 2-1.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά είχαν τον έλεγχο μέχρι το 60΄ ενώ στο 48΄ ο Τζουρμανας κάνει την κεφαλιά αλλά ο Δημητρίου διώχνει πάνω στο γραμμή.

Στο 66΄ η Κρύα ισοφάρισε όταν ο Μάντζος έκανε τη σέντρα και ο Αλ. Μπαμπούλιας με κεφαλιά έκανε το 2-2. Από εκεί και μετά η Κρύα πίεσε περισσότερο για τη νίκη είχε κάποιες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ με κορυφαία στις καθυστερήσεις όταν ο Λατίφι δέχθηκε την μπάλα στην μικρή περιοχή έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Νέος (Θανασιάς, Διαμάντης)

Ελεούσα: Χατζηπαρασκευαίδης, Τσίντας (60΄ Μαμακής), Κωστούλας (86΄ Μανούρης), Οικονόμου, Τζουρμανάς, Τσακανίκας, Πεπόνης Ι., Πεπόνης Θ. (9 λτρ. Μπανδέλης), Βελστίστας, Πασχάλης, Τζιάλλας (46΄ Κυπριανός)

Κρύα: Μπαλαούρας, Λατίφι, Μπαμπούλιας Αρ., Καραγεωργός, Λαδίας, Τζώρτζης, Κουκοδήμος, Οικονόμου (46΄ Δημητρίου), Μπαμπούλιας Αλ., Μάντζος, Μάντζαρης (80΄ Τζούμας).

Μιχάλης Τσάγκας
Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα, και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ