Νίκη… ανόδου ο Π.Α.Ο. Κρύας

24

 Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε ο Π.Α.Ο. Κρύας που επικράτησε με 4-0 του Πωγωνάτου, και κάνοντας ένα σπουδαίο άλμα ανόδου, αφού έφτασε τους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία με τον Πωγωνάτο να τίθεται εκτός μάχης αφού παρέμεινε στους 0 βαθμούς!

Το παιχνίδι ήταν ακριβώς αυτό που ονειρευόταν ο Μανώλης Σκούφαλης που εξ΄ αρχής θέλησε να απειλήσει τον αντίπαλο του.

Μόλις στο 3΄ απείλησε με τον Δούβλη έπειτα από φάουλ του Κατράνα, ενώ στο 12΄ ο Μπαμπούλιας Η. έκανε τη σέντρα, ο Μάντζαρης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και ο επερχόμενος Μπαμπούλιας Α. σε κενή εστία με πλασέ έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα ο Μπαμπούλιας Α. με εξ΄ επαφής κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0 ενώ στο 21΄ ο Μάντζαρης είχε «χρυσή ευκαιρία» να τελειώσει το ματς.

Στο 31΄ Μυριούνης με Χαρίση συνεργάστηκαν ωραία με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον Κετόγλου και να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μπαμπούλιας Η. από τα όρια της περιοχής με δυνατό σουτ έκανε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Στην επανάληψη οι «μελανόλευκοι» της Κρύας έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Στο 64΄ ο Λαδιάς με μακρινό φάουλ, λίγο έλειψε να «κρεμάσει» τον Μπαλατζία, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στο 90΄ η Κρύα βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μάντζαρη, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, και τον Μπαλατζία και με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 4-0

Διαιτησία: Τάσης (Μωυσιάδης, Γκέλης)

Κρύα: Κετόγλου, Πανταζής, Δούβλης, Παργινος, Λαδιάς, Τζώρτζης, Λεοντίου (81΄ Κακογλέπης), Κατράνας, Μάντζαρης, Μπαμπούλιας Η., Μπαμπούλιας Α.

Πωγωνάτος: Μπαλατζία, Γκίτσας, Μουτάς (46΄ Ντότης), Κασίμης, Καπρινιώτης, Μυριούνης, Μπάγιας (65΄ Κόντος), Τσαραώσης, Χαρίσης, Μπουτοβίνας, Ζενέλης (46΄ Ντέλλας).

Μιχάλης Τσάγκας