Νίκησε ο ΑΠΟΕΛ και περιμένει.

232

Νίκησε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι την Περίβλεπτο και περιμένει τα αποτελέσματα και των άλλων ομάδων για να δει πόσο μπορεί να ελπίζει στη σωτηρία.

Ο ΑΠΟΕΛ που κέρδισε με 2-0 σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο  αυτή τη φορά μπόρεσε να διατηρήσει το αποτέλεσμα και να φθάσει στη νίκη.Συνήθως η νεανική ομάδα του ΑΠΟΕΛ ενώ αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο στο τέλος του αγώνα δέχεται γκολ,σήμερα όμως ήταν η σειρά της να πετύχει γκολ στο τέλος του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον ποδοσφαιριστή του Αετού Νήσου Γιώργο Πεπόνη.

apoel ola balla

Στο 5΄ λεπτό ήρθε η προειδοποιητική βολή από τον ΑΠΟΕΛ όταν καλό σουτ του Νίτα έφυγε άουτ.

Στο 14΄λεπτό όμως είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ αλλά προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα κατάφεραν και την έδιωξαν  οι παίχτες της Περιβλέπτου.

Στο 35΄ όμως ήρθε το γκολ για τον ΑΠΟΕΛ όταν ο Πιλιαφάς με φαουλ έκανε το 1-0

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού αλλά ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δυο ομάδες.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 65΄ο Τσαπέτης αφου δεν κατάφερε να ευστοχήσει εξ επαφής και στο 75ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Χαρίση για την Περίβλεπτο και τον Νάτση να λέει όχι.

Στο 89΄πάλι ο Χαρίσης δεν κατάφερε να σκοράρει για την Περίβλεπτο από πλεονεκτική θέση για να έρθει στο 91΄η λύτρωση για τον ΑΠΟΕΛ όταν Τσαπέτης έκανε το 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΕΛ:Νάτσης,Παπανικολάου,Τσιαπέτης,Γκούμας Γ.,Τσουμάγκας,Κόκκαλης,Πιλιαφάς,Νίτας(84 Λευκός),Στρακόσια(68 Γκούμας Κ),Κούτλας(78 Ζώης) ,Κούπαρης

ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ:Μαρκούλας,Γαρδίκος,Θανασιάς(80 Κυριακόπουλος)Καταγής,Καραΐσκος,Ρίζος,Σταμάτης(80 Μπενέκος)Χαρίσης,Πασχάλης,Νάστος