Γκολ και θέα… από την Αμφιθέα!!!

32

Γκολ και θέαμα πρόσφερε ο Αστέρας Αμφιθέας που επικράτησε με 5-2 της Λαψίστας και ανέβηκε στους 7 βαθμούς. Μάλιστα η Αμφιθέα μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική είχε πετυχει μόλις τρία γκολ και σε αυτό ξεπέρασε… τον εαυτό της πετυχαίνοντας 5!

Το ματς ξεκίνησε αρκετά δυνατά και είχε φάσεις εκατέρωθεν με την Αμφιθέα να υπερτερεί. Στο 20΄ ο Στάθης εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο κάτω από την μεσαία γραμμή και δεξιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά έφτασε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο λεπτά, με τους παίκτες της Λαψίστας να βγάζουν μπαλιά-τρυπά στον Νάσιο, εκείνος να κάνει το πρώτο σουτ να διώχνει ο Γκουγιάννος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης να κάνει με πλασέ το 1-1.

Στο 26΄ ο Κολόκας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Φάη που με πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα έγινε μια κάθετη από αριστερά, προσπάθησαν οι αμυνόμενοι να διώξουν , ουσιαστικά στρώθηκε η μπάλα στον Βλάχο που με πλασέ έκανε το 2-2. Στο 34΄ ο Κολόκας δέχτηκε την μπάλα από αριστερά και με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-2.

Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα του Γιώργου Κάκκου μπήκε δυνατά και στο 50΄ ο Παπαδημητρίου , που είχε περάσει στο ημίχρονο σαν αλλαγή, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Κοττίκα και διαμόρφωσε το 4-2, ενώ στο 51΄ και πάλι ο Παπαδημητρίου έκανε την σέντρα, ο Θάνος «άφησε» με τον Κολόκα να κάνει το πλασέ και να πραγματοποιεί το 5-2. Στη συνέχεια δημιουργήθηκαν ελάχιστες ανούσιες φάσεις.

Διαιτησία: Κόλιος (Μπαντης, Μαρούλης)

Αμφιθέα: Γκουγιαννος, Νάνος, Οικονομίδης, Ζώτος, Φάης, Δούμας, Στάθης (79΄ Δήμου), Καραγιαννης, Θάνος (71΄ Σδούκος), Κολόκας (86΄ Λιάπης), Νασίκας (46΄ Παπαδημητρίου)

Λαψίστα: Κοτίκας, Βλάχος, Μαμακής (42΄ Μιχάλης), Κολόκας, Καλογέρης, Μπότσιος, Βακάρος, Οικονόμου (55΄ Γαρδίκος), Ιορδάνης (67΄ Καρβούνης), Ζιάκας (59΄ Τσαντης), Νάσιος

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τ’αποτελέσματα, και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Α’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας