Έσβησαν τα όνειρα στη Λευκάδα!!!

57

 Το όνειρο της παραμονής έσβησε μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος για τα Σερβιανά που ηττήθηκαν στο “Γρηγόρης Πλάτωνας” της Λευκάδας από τον Τηλυκράτη με 2-0 και έτσι του χρόνου θα αγωνίζονται ξανά στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά και αποφασισμένοι να καθαρίσουν γρήγορα το ματς, κάτι που φάνηκε από την διάταξη τους καθώς ο προπονητής Μαγκαφίνης ξεκίνησε με σχήμα 3-4-3!

Έτσι από την ασφυκτική πίεση και με τον Τηλυκράτη να παίζει κυρίως από τα πλάγια κατάφερε μόλις στο 14΄ να πετύχει το πρώτο γκολ όταν ο Κολοβός από το ύψος της περιοχής έβγαλε μπαλιά στον Περιστέρη, που βρέθηκε απέναντι από τον Αρχοντάκη και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 18΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Κολοβό, που “έβγαλε” ο Αρχοντάκης αλλά και στο 40΄ με τον Φράγκο ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκήπερ του Θριάμβου.

Απο την άλλη τα Σερβιανά κάναν ένα κακό πρώτο μέρος και απείλησαν μόλις μια φορά με ένα φάουλ του Μπλέτσα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν πόσο φορμαρισμένοι είναι και απείλησαν στο 47΄ και το 46΄ με τον Γεωργούση και στο 55΄ με τον Πριονά ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει το 2-0.

Οι παίκτες του Νίκου Γκούρα έδειξαν “ζαλισμένοι” χωρίς επιθετικές πρωτοβουλίες, με το μόνο πράγμα που έκαναν ήταν να προσπαθούν , αμυντικά να κλείσουν τους χώρους.

Στο 78΄ ο Βασίλας έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ , που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ 81΄ ο Κολοβός από δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα, σφραγίζοντας έτσι την παραμονή του Τηλυκράτη και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική.

Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Βραχνός με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 250 φίλοι του Τηλυκράτη που πανηγύρισαν την παραμονή στην κατηγορία.

Τηλυκράτης: Τεντζερής, Πριονάς (87΄ Μπάλι), Καταγής Σπ., Δημητρίου, Χριστογιάννης, Τόσκα, Περιστέρης (73΄ Βασίλας), Φράγκος, Γεωργούσης (88΄ Γεωργάκης), Καταγής Γ., Κολοβός

Σερβιανά: Αρχοντάκης, Πάσχος (68΄ Νάνος), Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (46΄ Κωσταμένας), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας, Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας (82΄ Κτενάς), Ριστάνης (46΄ Αλεξίου).

Μιχάλης Τσάγκας