Επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό του το Νησί

35

Την τελευταία νίκη πριν τα play out παραμονής πέτυχε το Νησί επί της Κράψης με 2-1 και έφτασε τους 35 βαθμούς καταλαμβάνοντας την 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ισοβάθμησε μεν με την Κόνιτσα, αλλά η ακριτική ομάδα υπερτερεί στην ισοβαθμία και έτσι το Νησί θα έχει έναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τους γηπεδούχους καθώς εκμεταλλεύτηκαν σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Γκόντζο και με σουτ έξω από την περιοχή, στο 6΄, διαμόρφωσε το 1-0.

Η επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων δεν σταμάτησε εκεί και στο 11΄ ο Πολύζος με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 19΄ μετά από σέντρα ο Στογιάννης έκανε λάθος γύρισμα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το 2-1.

Στο 31΄ ο Σταμούλης λίγο κόντεψε να ισοφαρίσει αφού είχε σουτ στο δοκάρι.

Στην επανάληψη παίχτηκε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να κρατάνε αυτό που θέλουν.

Υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του Τζιμογιάννη στο 80΄ που είχε δοκάρι.

Διαιτησία: Μπόσιας (Αγόρας, Γκέλης)

Νησί: Τσαμητρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κονδύλης, Κοτσίνας, Κάτσενος (65΄ Λούντζης), Στογιαννης, Πολύζος, Μάτσιας (90΄ Χήκας), Πρέντζας (69΄ Τζιμογιάννης), Μπίλης, Γκόντζος

Κράψη: Σταυρόπουλος, Σταματίου, Καρατζιάς, Φαρμάκης, Σταμούλης, Μουζακίτης, Αλεξίου, Κατσούδας, Σήτος, Βύζας, Λάππας (65΄ Ζαμπέτας)

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ