Ευχαριστημένοι και οι δυό, η Αγία Μαρίνα στο νέο μπαράζ

81

Άλλη μια ευκαιρία για άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική θα έχει η Αγία Μαρίνα που επικράτησε με 0-2 της Κόνιτσας και θα διεκδικήσει σε νέο μπαράζ την προσεχή Κυριακή κόντρα στην Αγία Μαρίνα την άνοδο της στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Από την άλλη η Κόνιτσα έχει πανηγυρίσει την άνοδο της από την περασμένη Κυριακή. Το ματς κρίθηκε στο ποιος το ήθελε περισσότερο. Δεν παίχτηκε γρήγορό ποδόσφαιρο μες την Αγία Μαρίνα όμως να δείχνει από την αρχή ότι το ήθελε και έτσι το πήρε.

Στην πρώτη επίσκεψη της στην περιοχή πέτυχε το γκολ όταν στο 4΄ ο Παπαρούνας εκτέλεσε κόρνερ και ο Πασχάλης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1. Στο 9΄ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Παπαρούνας έκανε κάθετη μπαλιά στον Χαριζάι εκείνος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Η Αγία Μαρίνα συνέχισε να πιέζει με την Κόνιτσα όμως να έχει την κατοχή.

Στο 34΄ ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν ο Τσίκας έκλεψε από τον Χατζηρούμπη έβγαλε την κάθετη στον Χαριζάι και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 0-2. Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Τσαλιαμάνη ήταν ελαφρώς καλύτεροι και δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες. Στο 57΄ μετά από σέντρα στα αριστερά ο Πούλιος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Παππάς έσωσε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 77΄ ο Δημόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Περιστέρης έβγαλε πολύ δύσκολά σε κόρνερ. Έτσι έμεινε το 0-2 με την Αγία Μαρίνα να σκέφτεται τον επόμενο αγώνα μπαράζ.

Διαιτησία: Πάνος (Τάτσης, Λιόντος)

Κόνιτσα: Χατζηρούμπής, Βλάχος Χ. (75΄ Ράγγας), Ρούστα, Σπανός, Κυρτζόγλου (73΄ Τσαλιαμάνης), Μήτσος, Κίτσος, Μάρκος (70΄ Σπανός Χ.), Πούλιος (64΄ Σπανός Δ.), Δημόπουλος, Χαλούλος

Αγία Μαρίνα: Περιστέρης, Παπανικολάου, Χωραβάτης Π., Παππάς, Λαγκαβάνης (80΄ Φίνος), Λικάι, Τσίκας (83΄ Σταματόπουλος), Χαριζάι (87΄ Μπάκας), Χωραβάτης Β., Παπαρούνας, Πασχάλης

Μιχάλης Τσάγκας

Δείτε ΕΔΩ τί έγινε στον Β’ Όμιλο