Άλλη μια νίκη για την Πίνδο

14

Μία ακόμα νίκη πήρε η Πίνδος Κόνιτσας που επικράτησε της Κοσμηράς με 1-0 στην έδρας της και ανέβηκε στους 28 βαθμούς.

Από την άλλη η Κοσμηρά παρέμεινε στους 15 και αν δεν πάρει γρήγορα βαθμούς ίσως να αντιμετωπίσει πρόβλημα όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.
Το ματς έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και κρίθηκε στην δύναμη και το πάθος. Η ομάδα του Στέλιου Σιώτα κατάφερε να προηγηθεί νωρίς όταν στο 8΄ ο Δημόπουλος εκτέλεσε κόρνερ ο Μουρεχίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, πάσαρε στον Γαλανό και εκείνος με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0.
Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι είχαν μια στείρα υπεροχή χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα με την Κοσμηρά να έχει το τελευταίο δεκάλεπτο την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να απειλήσει.
Στην επανάληψη είχαμε το ίδιο σκηνικό με την Κόνιτσα να απειλεί σε δυο περιπτώσεις με Κυρτζόγλου και Λάμπρου χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Από την άλλη η Κοσμηρά δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει την εστία του Γεωλδάση.
Διαιτησία:Πάνος (Σπυρογιώτης, Τσάντας)
Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Σπανός, Καλές (87΄ Κυρτζ’ογλου Σ.), Μήτσος, Σπανός Α., (38΄ Βλάχος), Γαλανός (59΄ Ρούστα), Χαλούλος (80΄ Κιτσός), Κυρτζόγλου Α., Λάμπρου, Δημόπουλος, Μουρεχίδης.
 
Κοσμηρά: Αντωνίου, Τσούρης, Γκούμας, Ζήσης, Βραζιτούλης (72΄ Μπετάς), Νάκιας, Δημητριάδης (87΄ Μαζανίτης), Τσιτώνης, Μάης (46΄ Λιβέρης), Νιτσιάκος, Ζάραγκας.
Μιχάλης Τσάγκας
Δείτε ΕΔΩ τα σημερινά αποτελέσματα, και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ