Σαν σήμερα//Σεπτέμβριος//by dj runner

89
dj runner

 Σαν σήμερα//Σεπτέμβριος//by dj runner

Σαν σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 1988 Οι Metallica κυκλοφορούν στην Αμερική το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο «And Justice For All». Είναι το πρώτο άλμπουμ τους με μπασίστα τον Jason Newsted. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: «One», «Harvester of Sorrow», «Eye of the Beholder» κ.α. Το τραγούδι «One» είναι το πρώτο του συγκροτήματος που απέσπασε βραβείο Grammy, το «Best Metal Performance».

Σαν σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2003 Για την προώθηση του νέου του άλμπουμ με τίτλο «Reality», ο David Bowie δίνει μια παράσταση για λίγους τυχερούς στα Riverside Studiosd στο Χάμερσμιθ του Λονδίνου. Η παράσταση θα κινηματoγραφηθεί και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα DVD. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: «New Killer Star», «Never Get Old», και το «Try Some, Buy Some» του George Harrison.

Σαν σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 1978 Στο Top Hat Ballroom του Δουβλίνου οι νεαροί τότε U2 συμμετέχουν σε συναυλία των Stranglers σαν support συγκρότημα. Δεν είχαν δικά τους καμαρίνια και ο Bono και η παρέα του άλλαξαν πίσω από τα ηχεία. Η αμοιβή τους ήταν πενήντα λίρες.

Σαν σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 1996 Ο Αμερικανός ράπερ Tupac Shakur (Tupac Amaru Shakur 1971-1996), γνωστός και ως 2Pac, απεβίωσε σε ηλικία 25 ετών σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας της Νεβάδα. Στις 7 Σεπτεμβρίου είχε δεχτεί επτά πυροβολισμούς. Αν και κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή για έξι ημέρες, υπέκυψε τελικά στα τραύματα του. Επίσημη αιτιολογία θανάτου, εσωτερική αιμορραγία. Η δολοφονία του είχε να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. Θεωρείται ένας από τους πιο εμπορικούς ραπ καλλιτέχνες στην Αμερική, έχοντας πουλήσει πάνω από εβδομήντα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα, ρεκόρ που γράφτηκε στο βιβλίο Guinness. Δημοφιλή τραγούδια του: «If My Homie Calls», «Keep Ya Head Up», «Dear Mama», «How Do U Want It», «Hit ‘Em Up», «Changes», «California Love» (συμμετέχουν οι Dr. Dre και Roger Troutman) κ.α.

Σαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 1983 Οι Kiss εμφανίζονται για πρώτη φορά χωρίς τα κουστούμια τους και το χαρακτηριστικό make-up τους στο MTV, στα πλαίσια της προώθησης του άλμπουμ τους «Lick It Up».

Σαν σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2009 Στην πρώτη θέση των Βρετανικών Albums Chart βρίσκονται οι Muse και το πέμπτο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο «The Resistance». Κυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009. Είναι το άλμπουμ που τους χάρισε το πρώτο τους βραβείο Grammy, «Best Rock Album». Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: «Uprising», «Resistance», «Umdisclosed Desires» κ.α.

Σαν σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2001 Κυκλοφορεί στην Αμερική το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικάνικου rock συγκροτήματος The Strokes, με τίτλο «Is This It». Θα φτάσει μέχρι τη δεύτερη θέση των Βρετανικών Albums Chart και την 33η στο Bilboard. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: «Last NIght», «Someday» κ.α.

olaballa.gr—>music corner—>Σαν σήμερα by dj runner

Facebook : Djrunner

Soundcloud: Djrunner

instagram: djrunner

google+: djrunner