Η ομάδα μπάσκετ των δικηγόρων …ροκάρει…

167

Οι AMRON15 επιστρέφουν στο φιλόξενο Bord. D’ Au την Παρασκευή 17 Μαρτίου για ένα γνώριμα δυναμικό αφιέρωμα στο Ελληνικό Ροκ!

Η συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ομάδας Μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, στα πλαίσια της έναρξης του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ν. Ιωαννίνων και είστε όλοι προσκεκλημένοι!
Μετά το live θα ακολουθήσει ένα εκρηκτικό DJ SΕΤ από τους Dj Accountant & Dj Mike B.!

Η ομάδα μπάσκετ των δικηγόρων ...ροκάρει...


Έναρξη: 22:30

Είσοδος Ελεύθερη
Για τη στήριξη της Ομάδας Μπάσκετ του Δ.Σ.Ι. θα είναι προαιρετικά διαθέσιμες προσκλήσεις.

Οι AMRON15, δημιουργήθηκαν από μέλη των NORMA the band αλλά και από μουσικούς που έχουν γράψει πολλές εργατοώρες στο πατάρι για ένα και μόνο σκοπό… Να διατηρήσουν και να μεταδώσουν το μεγαλείο της Ελληνικής Ροκ σκηνής, όπως αυτή δημιουργήθηκε και άνθισε τη δεκαετία του ‘80 και ’90 και φτάνει μέχρι το σήμερα. Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των σημαντικότερων εκπροσώπων της (Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Διάφανα Κρίνα, Μωρά στη Φωτιά, Magic de Spell, Ενδελέχεια, De Facto, Λευκή Συμφωνία, Κίτρινα Ποδήλατα, Π. Σιδηρόπουλος, Β. Παπακωνσταντίνου, Χάσμα, Panx Romana και πολλοί άλλοι), διασκευασμένα σε ακουστική και ηλεκτρική μορφή περνάνε από μπροστά μας και μας ταξιδεύουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια, που στους παλιούς ξυπνούν μνήμες, στους νέους συστήνονται και τους διδάσκουν και κάποιους συνεχίζουν να τους ξεσηκώνουν ακόμη…
Γιατί το ελληνικό ροκ είναι εδώ!

Οι AMRON15 είναι:
Θοδωρής Τσιρώνης – Κιθάρες, Φωνή
Όθων Παπαδόπουλος – Φωνή
Στέφανος Χρηστίδης – Κιθάρες
Δημήτρης Ρούσης – Μπάσο
Χρήστος Παπαγιαννόπουλος – Τύμπανα, Κρουστά