Τα «Ναυτάκια» γιορτάζουν τα 20 χρόνια λειτουργίας τους

573

Ένα από τα παλαιότερα και πιο διάσημα στέκια της πόλης μας,τα θρυλικά «Ναυτάκια», έφθασαν αισίως τα 20 χρόνια λειτουργίας τους.

Γυρνάμε πίσω λοιπόν στο 1997 όταν ο Ζήσης,ο Νώντας,ο Γιάννης και ο Τάσος Σούρλας αποφάσισαν και έφτιαξαν αυτό το εξαιρετικό στέκι, στο οποίο κατά  κυριολεξία μεγάλωσαν και διασκέδασαν γενιές και γενιές.

Ένα στέκι από το οποίο πέρασαν σχεδόν οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης,αλλά και σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής,του αθλητισμού της τέχνης και της μουσικής.

Τα «Ναυτάκια» λοιπόν, αποφάσισαν να γιορτάσουν αυτά τα 20 χρόνια λειτουργίας τους με ένα μεγάλο πάρτυ,στο οποίο φυσικά είστε καλεσμένοι όσοι τιμήσατε με την παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια το διάσημο στέκι.

Το μεγάλο πάρτυ, θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της ημέρας μιας και το πάρτυ θα ξεκινήσει από το μεσημέρι,θα είναι ότι οι Bartenders, οι σερβιτόροι,οι Dj’s ,οι μάγειρες,τα παιδιά στην πόρτα θα είναι οι άνθρωποι που εργάσθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στα «Ναυτάκια».

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, που την αγκάλιασαν τα παιδιά που εργάσθηκαν αυτά τα χρόνια στο θρυλικό στέκι και που είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους  ώστε εσείς όλοι να περάσετε καταπληκτικά,να φέρετε στο μυαλό σας όμορφες στιγμές από το παρελθόν και να συζητάτε για πολύ καιρό για το μεγάλο αυτό πάρτυ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πάρτυ θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες και εμείς από εδώ θα σας ενημερώνουμε καθώς το ola balla.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας.

Καλά να περάσετε λοιπόν εκείνη την ημέρα. Εμείς θα είμαστε σίγουρα εκεί.

Ο ΠΑΣ γιορτάζει στα Ναυτάκια
Ο ΠΑΣ γιορτάζει στα Ναυτάκια
Εδω η κατάσταση έχει ξεφύγει
Εδω η κατάσταση έχει ξεφύγει
Θα είναι εκει στις 25 Μαρτίου
Θα είναι εκει στις 25 Μαρτίου

naftakia 5

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ήταν για τα παιδιά,όπως αυτά της φωτογραφίας
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ήταν για τα παιδιά,όπως αυτά της φωτογραφίας
Το γνωστό δίδυμο.Δεν χρειάζονται σχόλια
Το γνωστό δίδυμο.Δεν χρειάζονται σχόλια

naftakia 9