Γλυκοπίστρι επιτέλους στα Γιάννινα

1124

Γλυκοπιστρι επιτέλους στα Γιάννινα και λέμε επιτέλους γιατί πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν τα 90 χιλιόμετρα μέχρι την μαγευτική Καστάνιανη Κονίτσης,πάνω στα περίφημα Μαστοροχώρια για να δοκιμάσουν  τις εξαιρετικές γεύσεις της Γιώτας και του Φώτη.

kastaniani

 

Έτσι μετά από απαίτηση πολλών ο Φώτης και η Γιώτα αποφάσισαν να μεταφέρουν το περίφημο μαγειριό τους στην πόλη των Ιωαννίνων προκειμένου να ικανοποιήσουν τους ήδη πολλούς πελάτες τους,αλλά και να δώσουν μια άλλη «γεύση»στην κουζίνα της πόλης.

Όσοι γεύθηκαν και αισθάνθηκαν τις γεύσεις του Γλυκοπιστρι στην Καστάνιανη,είναι σίγουρο ότι θα σπεύσουν να τις  απολαύσουν παρέα με τους φίλους τους και στα Γιάννινα,στις αρχές της Λεωφόρου Δωδώνης εκεί που θα λειτουργεί το όμορφο μαγειριό,σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με τη γνωστή φιλοξενία της Γιώτας και του Φώτη.

Όσοι δεν έχετε απολαύσει την εξαιρετική του κουζίνα από σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου σας δίνετε η δυνατότητα να το κάνετε.

Εμείς την διαδρομή μέχρι την Καστάνιανη την έχουμε κάνει αρκετές φορές και έτσι τώρα που είναι δίπλα μας είναι σίγουρο ότι θα το τιμήσουμε ιδιαιτέρως.

Κουνέλι στιφάδο,μουσακάς νηστίσιμος,ρεβύθια φούρνου είναι μερικά από τα νόστιμα φαγητά της πρώτης ημέρας χωρίς βέβαια να λείπει και το γλυκάκι.

Εσείς πάλι μπορείτε να επισκέπτεστε και την σελίδα του Γλυκοπιστρι στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα πιάτα της ημέρας.

Φώτη και Γιώτα καλές δουλειές να έχετε.

Γλυκόπιστρι επιτέλους στα Γιάννινα