Γεύσου την επανάσταση στη μπύρα

115

Γεύσου την επανάσταση στη μπύρα Η παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής τεχνολογίας του DraughtMaster από τη Μύθος Ζυθοποιία, μία παγκόσμια πατενταρισμένη καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά μπύρας και προσφέρει μια ξεχωριστή και συγχρόνως οικολογική πρόταση στον τομέα του draught.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία επαναστατική τεχνολογία, όπου η μπύρα σερβίρεται χωρίς προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα και στο οποίο χρησιμοποιούνται μίας χρήσης (one-way) ελαφριά 20λιτρα ανακυκλώσιμα πλαστικά βαρέλια. Το νέο σύστημα είναι πολύ απλό τόσο στη χρήση, όσο και στην τοποθέτηση του, ενώ παράλληλα παρέχει φρέσκια μπύρα κάθε φορά, παρατείνοντας την διάρκεια ζωής του προϊόντος 6 φορές περισσότερο από το παραδοσιακό σύστημα draught. Η καινοτομία του έγκειται στην χρήση συμπιεσμένου αέρα και όχι διοξειδίου του άνθρακα, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, ενώ τα μίας χρήσης βαρέλια απαλλάσσουν τους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και καφέ από την ανάγκη αποθήκευσης των κενών βαρελιών.

Επιπλέον, το νέο σύστημα παρέχει τη δυνατότητα αυτόματου καθαρισμού, χωρίς καμία απώλεια προϊόντος, όπως γινόταν μέχρι σήμερα μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος συντήρησης.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ