Τον θέλει και δίνει έμψυχα ανταλλάγματα

84

Δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε, αλλά αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων, όπως η Γουέστ Χαμ, η Μίλαν, και η Άρσεναλ, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Τελευταία, τον Σέσκ Φάμπρεγας, τον «ζαχαρώνει» η Ρόμα. Η «Sun» αναφέρει, ότι η Ιταλική ομάδα, θέλει τον παίκτη μ’εξάμηνο δανεισμό, γι’αρχή, με προοπτική το καλοκαίρι να του προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Τον θέλει και δίνει έμψυχα ανταλλάγματα
Ακόμα κι’έναν σημαντικό παίκτη όπως είναι ο Ράτζα ΝαΪνγκολάν είναι διατεθειμένη να δώσει η Ρόμα ως αντάλλαγμα, για να’ποκτήσει τον Σέσκ Φάμπρεγας

Για το ίδιο θέμα, η «Mirror» αναφέρει, ότι για να ενδώσει η Τσέλσι στην παραχώρηση του, η Ρόμα προσφέρει είτε τον Γερμανό αμυντικό Αντόνιο Ρύντιγκερ, είτε τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, δυό παίκτες, που στο πρόσφατο παρελθόν, ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε ότι τον ενδιαφέρουν.

Η Ρόμα, απέκτησε πλεονέκτημα στην απόκτηση του παίκτη, έναντι της Μίλαν, διότι η εξαγορά των Μιλανέζων από το Κινέζικο found καθυστερεί, οπότε πάνε πίσω και οι μεταγραφές.

Συνεχίζει η Άρσεναλ,μπορεί τη νίκη με πολλά γκολ

Ο Φάμπρεγας, στο νικηφόρο παιχνίδι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτυ, έκανε τη δεύτερη εμφάνιση του στην εντεκάδα της ομάδας του φέτος, αλλά στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τη Γουέστ Μπρομ, ουσιαστικά δημιούργησε το νικητήριο γκολ που πέτυχε ο Ντιέγκο Κόστα, και η …συχνότερη συμμετοχή του στους αγώνες της Τσέλσι, …ανησυχεί τους συλλόγους που θέλουν να τον αποκτήσουν.