«Θα ξεφορτωθούμε επιθετικούς»

77

Ο προπονητής της Ίντερ, Στέφανο Πιόλι, δήλωσε στη «Gazzetta Dello Sport», ότι σκοπεύει να …ξεφορτωθεί μερικούς από τους παίκτες που έχει στο ρόστερ, ειδικά επιθετικούς.

Το καμπανάκι, χτυπάει κυρίως για τους Στέφαν Γιόβετιτς και Γκαμπιγκόλ.

Ο Γιόβετιτς, έμεινε εκτός απόστολής από τον τελευταίο αγώνα με τη Σασουόλο, και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πιέρο Αουσίλιο, παραδέχθηκε ότι αυτό έγινε για λόγους τακτικής.

Ο Γκαμπιγκόλ, ήρθε στην Ίντερ από τη Σάντος το καλοκαίρι, αλλά ο μάνατζερ του, Βάγκνερ Ριμπέιρο, δήλωσε πρόσφατα, ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής δεν αισθάνεται καλά στην Ίντερ, και μπορεί να φύγει το Γενάρη.

Μιλώντας για τα σχέδια εν’όψει Γενάρη, ο Στέφανο Πιόλι είπε: «Περιμένω να έχουμε λιγότερους παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Χωρίς το Europa League, ο ιδανικός αριθμός είναι 23-24 το πολύ. Θα κάνουμε κάτι, αλλά αν μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και το Financial Fair Play».

"Θα ξεφορτωθούμε επιθετικούς"
«Δουλεύει πολύ, αλλά πρέπει να μάθει τον Ιταλικό τρόπο πάιχνιδιού» είπε για τον Γκαμπιγκόλ (φωτό) ο Στέφανο Πιόλι

Αναφερόμενος στον Γιόβετιτς, είπε: «Είχαμε μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις τελευταίες μου αποφάσεις. Παίρνω τους παίκτες, που είναι έτοιμοι, από κάθε άποψη».

Για τον Γκαμπιγκόλ, ήταν πιο θετικός: «Δουλεύει πολύ, αλλά πρέπει να μάθει περισσότερο το Ιταλικό στυλ παιχνιδιού, και ν’αποδείξει ότι είναιμ καλύερος απ’αυτούς που συναγωνίζεται στη θέση του. Δεν έχω κάτι μαζί του, απίρνω τους παίκτες που πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν να κερδίσω»