Πάει για το colpo grosso η Ίντερ

73

Πάει για το colpo grosso η Ίντερ.

Ο νέος προπονητής των «Νερατζούρι», Λουτσιάνο Σπαλέτι, θέλει σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση, και η διοίκηση θα επιχειρήσει την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ.

Αλλάζει γειτονιά το καλοκαίρι;
Τον Αλέξις Σάντσες θέλει ο Σπαλέτι στην Ίντερ, αλλά η μη συμμετοχή των «Νερατζούρι» στο Champions League, αποτελεί ντεζαβαντάζ στην προσπάθεια απόκτησης του.

Βέβαια, η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη, αφενός γιατί οι «Κανονιέρηδες» θ’απαιτήσουν ένα ποσό της τάξης των (το λιγότερο) 80εκ ευρώ, αφετέρου γιατί στο παιχνίδι της απόκτησης του Χιλιανού βρίσκοντοι οι Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σαιντ Ζερμαίν, οι οποίες συμμετέχουν στο Champions League, ενώ η Ίντερ δεν συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «Νερατζούρι» βρίσκονται όμως κοντά σ’έναν παίκτη, που μπορεί να μην είναι σούπερσταρ, αλλά μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, αφού έχει εμπειρία τόσο στην Primera Division, όσο και στη Serie A. Πρόκειται για τον Ισπανό μέσο Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος αφήνει τη Φιορεντίνα, εξαιτίας των διοικητικών προβλημάτων των «Βιόλα». Επειδή ο Βαλέρο έχει ακόμα συμβόλαιο, η Φιορεντίνα αξιώνει 7εκ για να τον παραχωρήσει, η Ίντερ δίνει 5εκ, και αναμένεται να τα βρούνε κάπου στη μέση.