Για το μεγάλο «μπαμ» πάει η Μίλαν!

72

Για το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» πάει η Μίλαν!

Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ιταλικής ομάδας, έχει βάλει σκοπό να την ξαναφέρει στις μέρες δόξας του παρελθόντος, και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Για το μεγάλο "μπαμ" πάει η Μίλαν!
Στις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, θέλει να ξαναφέρει τη Μίλαν, το νέο ιδιοκτησιακό της καθεστώς

Ήδη, έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες μεταγραφές, και πάει για το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός αμυντικός, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή του Μαξ Αλέκρι, και οι «Ροσονέρι» προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, και να κάνουν δικό τους, έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη.

Η Γιουβέντους, προσπάθησε να πουλήσει τον παίκτη σε ομάδες της Premier League, έναντι 60εκ ευρώ, αλλά οι προσπάθειες της δεν τελεσφόρησαν.

Είναι και η επιθυμία της οικογένειας του παίκτη να παραμείνει στην Ιταλία, οπότε προέκυψε η πρόταση της Μίλαν, ύψους 30εκ, ενώ η «Γιούβε» αξιώνει 40εκ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της «La Stampa» η διαφορά αυτή, δεν είναι ικανή να χαλάσει τη μετακίνηση.

Η Γιουβέντους ζήτησε αρχικά στ’ανταλλάγματα τον Ρομανιόλι, αλλά η πρόταση της αυτή, απορρίφθηκε ασυζητιτί, αφού η Μίλαν, με τον Μπονούτσι και τον Ρομανιόλι, θέλει να φτιάξει άμυνα-μπετόν, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες (Κόντι, Μουσάκιο, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ) και την παραμονή του Ντοναρούμα.

Ρεπορτάζ από την Ιταλία, αναφέρουν ότι η μετακίνηση του Μπονούτσι, μπορεί να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.