«Επιστρέφω σπίτι μου»

46

Δηλώσεις έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Λεονάρντο Μπονούτσι, με την ευκαιρία της επιστροφής του στη Γιουβέντους, μετά από μία σαιζόν ως παίκτης της Μίλαν.

«Ήθελα να επιστρέψω στη Γιουβέντους, γιατί μου έλειπε το σπίτι μου» είπε ο Ιταλός αμυντικός, και συνέχισε:

"Επιστρέφω σπίτι μου"
«Λανθασμένη απόφαση, που πάρθηκε εν θερμώ» άφησε να εννοηθεί ο Μπονούτσι, ότι ήταν η επιλογή του να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν

«Θέλω ν’ανεβάσω επίπεδο ξανά στο παιχνίδι μου και ξέρω ότι χρειάζεται να δώσω απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας διάθεση για θυσίες, και όρεξη για νίκες. Κατάλαβα ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται εν θερμώ δεν είναι πάντα σωστές, αλλά είμαι τυχερός που επιστρέφω σπίτι, εκεί που αισθάνομαι ότι ανήκω».

Όσον αφορά τον τρόπο που περιμένει να τον υποδεχθούν οι οπαδοί, ο Μπονούτσι δήλωσε:

«Καταλαβαίνω τους οπαδούς, και τους σέβομαι. Κατανοώ τις αποδοκιμασίες. Από μένα εξαρτάται, να τις μετατρέψω σε χειροκρότημα. Η Γιουβέντους ήταν τα πάντα για μένα, κατά τη διάρκεια των ετών. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να γυρίσω σπίτι. Γεννήθηκα Γιουβεντίνος και χαίρομαι που γύρισα σπίτι».

Ο Μπονούτσι σχολίασε τους στόχους της ομάδας, και φυσικά την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Στόχος είναι ο τελικός του Champions League, και η κατάκτηση κάθε τίτλου. Είναι εξαιτεριτό που έχουμε τον Ρονάλντο στην ομάδα. Αν παίξουμε με τη Ρεάλ, δεν θα κυνηγάμε στο σκορ».

Να σημειώσουμε, ότι ο Μπονούτσι όταν έφυγε από τη Γιουβέντους για τη Μίλαν, δεν το είχε κάνει  με ιδιαίτερα φιλικό τρόπο.