Ενημερώνει τη Λίβερπουλ για συμφωνία με τον Τσαν

104

Η Γιουβέντους έχει βάλει στο μάτι για τη μεταγραφική της ενίσχυση, τον Εμρέ Τσαν, και τα ρεπορτάζ από την Ιταλία υποστηρίζουν, ότι έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Γερμανό -Τουρκικής καταγωγής- μέσο.

Σύμφωνα με την «Corrriere Dello Sport», για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο.

Η «Tuttosport», επιβεβαιώνει τη συμφωνία της Γιουβέντους με τον παίκτη, σε σημείο που η «Μεγάλη Κυρία» είναι έτοιμη να ενημερώσει και τη Λίβερπουλ για τη συμφωνία αυτή.

Το συμβόλαιο του Τσαν με την Αγγλική ομάδα λήγει τον προσεχή Ιούνη, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που πρόσφερε η Γιουβέντους στον Τσαν, είναι της τάξης των 3,5εκ ετησίως συν μπόνους. Η πρωταθλήτρια της Serie A’, μέσω της συμφωνίας, θα προσπαθήσει να πείσει τη Λίβερπουλ να της παραχωρήσει τον παίκτη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά με τα χρήματα που δίνει, η Αγγλική ομάδα δεν πρόκειται να τον αφήσει από τώρα.