Δίνει λάμψη στα προκριματικά του Europa League

82

Τη δική της λάμψη στα προκριματικά του Europa League, δίνει η Μίλαν.

Συνήθως, οι αγώνες αυτών των γύρων, γίνονται για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι, και να γυρίσουν σπίτι τους, περίεργες ομάδες από …εξωτικούς προορισμούς.

Όταν όμως σε αυτούς τους γύρους υπάρχει και τ’όνομα της Μίλαν, το πράγμα αλλάζει. Μιλάμε για τη δεύτερη πιό βαριά φανέλα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς έχει στη συλλογή της εφτά Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης, και Champions League.

H Μίλαν επιστρέφει στις διεθνείς διοργανώσεις, και η καμπάνια της διοίκησης για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μάλλον ήταν …περιττή. Οι ουρές στα γραφεία του συλλόγου ήταν ατελείωτες, όπως και το μπλοκάρισμα στο ηλεκτρονικό σύστημα της ομάδας.

Το εντυπωσιακό όμως, είναι η προπώληση των εισιτηρίων για τη Ρεβάνς με την Κραϊόβα. Παρά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς, που ουσιαστικά της εξασφάλισε την πρόκριση, ήδη 56.000 εισιτήρια έχουν κάνει φτερά.

Για την κινητοποίηση του κόσμου της Μίλαν, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μεταγραφική πολιτική της νέας διοίκησης. Με προεξέχον τ’όνομα του Μπονούτσι, αποκτήθηκαν επίσης οι Τσαλχάνογλου, Μπίγλια, Μουζάκιο, Κόντι, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ και Αντρέ Σίλβα, που αναμένεται να δώσουν κάτι από τη χαμένη άιγλη τόσο στο σύλλογο, όσο και στη Serie A.