Θα είναι απώλεια η πιθανή πώληση του;

71

Περίπου ένα εικοσάλεπτο πριν το χθεσινό ντέρμπυ του Μάντσεστερ, στο οποίο η Γιουνάιτεντ κέρδισε τη γηπεδούχο Σίτυ με 2-1, ο Πολ Πογκμπά εμφανίστηκε στην είσοδο του τούνελ πιυ οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, παρέα με τον τραυματία παίκτη της Σίτυ, Λαπόρτ.

Ο Λαπόρτ, με αναρτήσεις του στα social media, ευχόταν να είναι σε θέση ν’αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πράγμα που δεν έκανε ο Πογκμπά.

Θα είναι απώλεια η πιθανή πώληση του;
Και χωρίς τον Πογκμπά, ο Σόλσκιερ (φωτό) βρήκε τον τρόπο να κάνει λειτουργικό το κέντρο της Γιουνάιτεντ, στο χτεσινό ντέρμπυ

Σαν επαγγελματίας, σίγουρα θέλει να συμμετάσχει σε τέτοια ντέρμπυ, όμως, όπως φαίνεται, το μυαλό του είναι ήδη στη Μαδρίτη.

Το περασμένο καλοκαίρι, η προοπτική να χάσει τον Πογκμπά, «τρόμαζε» τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, δίνοντας τα 15 από τα τελευταία 17 παιχνίδια χωρίς τον Γάλλο μέσο, δείχνει ότι τελικά μπορεί και χωρίς αυτόν.

Όπως φάνηκε στο χτεσινό ντέρμπυ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, βρήκε έναν κορμό που μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς τον Πογκμπά, η πώληση του οποίου μπορεί ν’αποβεί ευεργετική για τη Γιουνάιτεντ.