Παζάρια με την Ίντερ

120

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή, με την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελοφ, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να ενισχύσει τόσο το κέντρο, όσο και την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Παζάρια με την Ίντερ
Τον Ιβάν Πέρισιτς (φωτό) θέλει ο Ζοζέ Μουρίνιο, και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι, και προσπαθεί να «πατήσει» πάνω στην ανάγκη της Ίντερ γι’άμεσα μετρητά

Σύμφωνα με τη Gazzetta Dello Sport, η Ίντερ χρειάζεται 30εκ ευρώ ως το τέλος του μήνα, για να μην έχει κυρώσες λόγω Financial Fair Play. H Γιουνάικτεντ, προσφέρει 40εκ για τον Ιβάν Πέρισιτς, αλλά η προσφορά της αυτή, απορρίφθηκε από τους «Νερατζούρι». Η Ιταλική εφημερίδα, σημειώνει ότι ο Μουρίνιο θέλει να κλείσει γρήγορα τον Πέρισιτς, ώστε να τον έχει μαζί του στην καλοκαιρινή περιοδεία στις ΗΠΑ.

Η Ίντερ, θέλει 50εκ για τον Κροάτη, αλλά πιθανόν να συμβιβαστεί και με λιγότερα, ώστε να μην έχει συνέπειες λόγω του FFP, γι’αυτό και έχει βγάλει στη …βιτρίνα, και τους Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Στέφαν Γιόβετιτς, και Έβερ Μπανέγα, ώστε μέσω κάποιας πώλησης, να πάρει τα 30εκ που χρειάζεται.

Σύμφωνα με τη Gazzetta Dello Sport, ο Μπρόζοβιτς είναι στόχος τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της Έβερτον, και ήδη η Ίντερ απέρριψε την πρώτη πρόταση των «Ζαχαρωτών» ύψους 18εκ ευρώ.

Λέγεται ότι και ο Μουρίνιο εξεδήλωσε ενδιαφέρον για τον Μπρόζοβιτς, χωρίς να γίνει γνωστό αν έκανε συγκεκριμένη πρόταση, και το ύψος αυτής.