Δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει ο Μουρίνιο

66

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, είναι βέβαιος ότι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Εντ Γούντγουορντ θα ολοκληρώσει την τέταρτη μεταγραφή που χρειάζεται. Αλλά δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει αν πρόκειται για τον Πολ Πογκμπά.

Όπως αναφέρει το ESPN FC, παράγοντες της Γιουνάιτεντ βρίσκονται στην Ιταλία, ώστε να συμφωνήσουν με τη Γιουβέντους, για την απόκτηση του Γάλλου.

Ο Μουρίνιο τόνισε, ότι ο Πογκμπά παραμένει παίκτης της Γιουβέντους, και δεν είναι σωστό να μιλάμε για παίκτες άλλων ομάδων.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, τόνισε ότι η ομάδα του έψαχε μέσα σε συγκεκριμένες επιλογές, για να βρεί τους τέσσερις παίκτες που χρειάζεται.

Όταν ρωτήθηκε για τον Πογκμπά, στη συνέντευξη Τύπου στη Σαγκάη, είπε: «Δεν επιβεβαιώνω, και δεν αρνούμαι τίποτα. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για παίκτες άλλων ομάδων. Είναι παίκτης της Γιουβλεντους, δεν είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ».

Και κατέληξε: «Eίμαστε ήρεμοι. Είμαι βέβαιος, ότι ο κ. Γούντγουονρντ, θα φέρει τον παίκτη με τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε».

Ρεπορτάζ από την Ευρώπη, αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους κοντεύει να ολοκληρωθεί, και απομένει να συμφωνηθεί η αμοιβή του υπερ-ατζέντη Μίνο Ραιόλα.