Πιθανός προορισμός του Τουρέ…

84

O Ιβοριανός μέσος Γιάγια Τουρέ, που στο παρελθόν έπαιξε και στον Ολυμπιακό, παρ’ότι έχει συμβόλαιο με τη Μάντσετσερ Σίτυ ως το καλοκαίρι του 2017, θ’αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο, με την άφιξη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ντιμίτρι Σελούκ, προσπαθεί ν’ανοίξει για τον παίκτη, την πόρτα της Ίντερ. Σύμφωνα πε τον Ουκρανό ατζέντη, ο παίκτης είχε άριστη συνεργασία με το Μαντσίνι, στην κοινή θητεία τους στη Σίτυ, και ο Ιταλός προπονητής, θα ήθελε να τον έχει μαζί του, και στο Μιλάνο.

Για το κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί η επιθυμία του Μαντσίνι, ο Σέλουκ παρέπεμψε στη Μάντσεστερ Σίτυ, αφού ο παίκτης δεσμέυεται με συμβόλαιο.

Για το αν η Ίντερ είναι πιθανός προορισμός του παίκτη, ο Σελούκ δήλωσε: » Ναι, αλλά όπως είπα, αυτό εξαρτάται από τη Μάντσεστερ Σίτυ. Έχουμε πολλές επιλογές. όταν συναντιέμαι με Ιταλούς οπαδούς, μου ζητούν πάντα να τον φέρω στη Serie A, και οι οπαδοί της Ίντερ, και αυτοί της Γιουβέντους. Το ίδιο και αυτοί της Μπαρτσελόνα. Σε δέκα μέρες, θα έχουμε νέα για τις εξελίξεις».