«Μυθεύματα»

115

Ο Μάριο Γκέτσε, μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τη Μπάγερν, κι’εχει δηλώσει ότι θα παλέψει για τη θέση του, παρά το γεγονός ότι του ξεκαθαρίστηκε ότι υπό τον Κάρλο Αντσελότι, ο χρόνος συμμετοχής του, θα είναι περιορισμένος.

Ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ γράφτηκε ότι αποτέλεσε στόχο της Λίβερπουλ, ελέω Γιούργκεν Κλοπ, και υπήρξαν και σενάρια επιστροφής του στο «Βεστφάλεν».

Αλλά μετά από συνάντηση τον τελευταίο μήνα, των διοικούντων και του ατζέντη του, αποφάσισε να μείνει στη Μπάγερν, κάτι που εκνέυρισε τους ανθρώπους της Βαυαρικής ομάδας, με τον Κάρλο Αντσελότι να δηλώνει: «Έχω μιλήσει με το Μάριο στο τηλέφωνο, ξέρει τη γνώμη μου».

Goetze olaballa athlitika nea eidiseis
Ο Μάριο Γκέτσε

Από τότε, κάποια δημοσιεύματα, με κορυφαίο της Suddeutsche Zeitung, υποστηρίζουν ότι η Μπάγερν, «πέρασε» στον Γκέτσε, ότι αν δεν αποχωρήσει, θα μείνει εκτός λίστας του Champions League.

Σήμερα (15/6), η διοίκηση της Μπάγερν, αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

» Η διοήκηση της Μπάγερν Μονάχου, απαίτησε από πηγές διαφόρων ΜΜΕ, να σταματήσουν την υποβολή ψευδών ισχυρισμών» δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου, Κάρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, και συνέχισε: «Αυτά είναι μυθεύματα. Θα υπερασπίστούμε τους εαυτούς μας ενάντια σε ψευδείς και κακόβουλες αναφορές, χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο»