Εμφυτεύματα στο δέρμα των οπαδών;

304

Εμφυτεύματα στο δέρμα των οπαδών;Πρόκειται για αλήθεια η μια ανοησία;Είναι γεγονός πώς η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια χρόνια έχει προχωρήσει πάρα πολύ και σε γενικές γραμμές βοηθάει στην εξέλιξη του ανθρώπου.

Βοηθάει όμως και στο να εμφανίζονται τρελές ιδέες.Μια τέτοια τρελή και παράλογη ιδέα ήρθε και στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας της Αργεντινής  Club Atlético Tigre .

Τις τελευταίες ημέρες έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες από ανθρώπους του συλλόγου,ότι η ομάδα είναι έτοιμη να εφαρμόσει ένα τεχνολογικά προηγμένο τρόπο για να παρακολουθεί τους οπαδούς της.Ποιός είναι αυτός ο τρόπος;Η εμφύτευση ενός τσιπ κάτω από το δέρμα των οπαδών.

Όσο τρελλό και ανόητο και αν ακούγεται και παρόλο που στην Αργεντινή γίνεται μεγάλη φασαρία με αυτό ο ίδιος ο σύλλογος δεν διαψεύδει τις φήμες  ή ακόμα και να ισχυριστεί ότι είναι ένα από αυτά τα διαφημιστικά κόλπα που συνηθίζει να κάνει  η διοίκηση της Club Atlético Tigre.

ola balla tigres

Ελπίζουμε πραγματικά εδώ στο olaballa.gr αυτό να είναι μια ανοησία της στιγμής και όχι κάτι που σκέφτονται σοβαρά οι διοικούντες.

Ελπίζουμε ακόμη και να μην κάνουν το ¨λαγό¨ ώστε και άλλες ομάδες να τους ακολουθήσουν.

Αλλά ας δούμε σύμφωνα πάντα και με όσα λένε οι άνθρωποι της ομάδας που θα χρησίμευε αυτό το τσίπ. Στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter υποστηρίζουν ότι έτσι θα μπορούν οι οπαδοί να εισέρχονται πιο γρήγορα στο γήπεδο και αυτό γιατί τα μηχανήματα που θα υπάρχουν στις πόρτες θα ανιχνεύουν πιο εύκολα την γνησιότητα των εισιτηρίων.

Να ετοιμάζονται λοιπόν οι Έλληνες οπαδοί να γλιτώσουν από το ΑΜΚΑ και την ταλαιπωρία του.

Τέλος ο σύλλογος υποστηρίζει ότι το τσιπ αυτό θα συμβάλει και στην ασφάλεια των φιλάθλων.

Βέβαια τα σχετικά συνθήματα έχουν ακουστεί ήδη από τους οπαδούς της ομάδας που φαίνεται να διασκεδάζουν με την ανοησία και να φωνάζουν :Ahora,podes ilevar a tu club adentro,το οποίο ας πούμε ότι μεταφράζεται ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΜΕΣΑ ΣΑΣ…