«Μπορούμε να ξοδέψουμε και 100εκ ευρώ για έναν παίκτη»

42

Σε συνένταυξη που έδωσε στο Γερμανικό περιοδικό «Kicker», o διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι οι πρωταθλητές της Bundesliga, έχουν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν στο μεταγραφικό παζάρι τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο.

"Μπορούμε να ξοδέψουμε και 100εκ ευρώ για έναν παίκτη"
Με την αγορά των καλύτερων παικτών από τους ανταγωνιστές της στις αγχωριες διοργανώσεις έχουν ταυτιστεί οι Βαυαροί, και ο Χούμελς *φωτό) είναι ένα κλασσικό παράδειγμα

Οι Βαυαροί, έχουν ταυτισθεί με την αγορά των καλύτερων παικτών των ανταγωνιστών τους στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ είναι πιό …επιφυλακτικοί στο να κάνουν ανάλογες κινήσεις όπως η Μάντσεστερ Σίτυ, ή η Παρί Σαιντ Ζερμαίν.

Ωστόσο, ο Ρουμενίγκε κινήθηκε στο να μειώσει τις επιφυλάξεις, ότι η Μπάγερν δεν είναι σε θέση να κάνει μεταγραφές της τάξης των 100εκ ευρώ, ποσό που πλέον θεωρείται …συνηθισμένο, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

«Δεν έχουμε πρόβλημα να επενδύσουμε παρόμοια ποσά, όπως άλλα μεγάλα κλαμπ, και έχουμε λιγότερες επιφυλάξεις να το κάνουμε αυτό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» είπε ο «Κάλε».

Με τον τεχνικό διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιζιτς να έχει αναλάβει το κτίσιμο της νέας Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι, μένει πλέον να δούμε αν η Μπάγερν θα κάνει πράξη το σπάσιμο του φράγματος των 100εκ ευρώ για μια μεταγραφή.